UFC 244: Kelvin Gastelum kommer knocka Darren Till

Speltips: Darren Till Vs. Kelvin Gastelum

  • Spelstopp: 2019-11-03 03:30
  • Odds Spelat: 2019-11-01
  • Match: Darren Till Vs. Kelvin Gastelum
  • Spel: Kelvin Gastelum via KO/TKO
  • Units: 8/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
2.60

Författare: Johan Lorentzon

Publicerad: 2019-11-02 6:41

Darren Till Vs. Kelvin Gastelum

Historia

Darren Till (17-2-0) går upp en viktklass och det blir ingen mindre än Kelvin Gastelum (15-4-0-(1)) som får välkomna honom upp i mellanvikten.

Gastelum senaste match var femronderskriget med Israel Adesanya för interim-bältet i mellanvikten. Trots förlusten är han den som get den nuvarande mästaren mest problem i oktagonen. I början av matchen lyckades han stänga avståndet och vann faktiskt de första ronderna, men i senare delen av matchen blev han utklassad av Adesanya och fick se sig besegrad.

Till har inte heller haft det lätt i sin två senaste matcher. Först blev han dominerad och utdragen av Tyron Woodley och när han sen möte Jorge Masvidal i London åkte han på sin första knockout i karriären. Det är också dessa förluster som gav bränsle till att flytta upp en viktklass då hans bantning inför matcherna alltid varit ett problem för hans kropp. Nu befinner han sig i en viktklass där han inte behöver dränera kroppen så extremt och det borde också ge resultat inne i oktagonen.

Matchbild

Till kommer ha både storleksövertaget, räckviddsövertag och ha mer löd i nävarna än Gastelum. Vad Gastelum har är sina snabba händer och att han är duktig på att stänga avståndet. Detta har get många problem och gav även Adesanya problem tills han ändrade strategi i senare ronderna. Gastelum kommer även ha övertaget på marken med sin brottning, även om denna brukar vara plan B, men kan han mixa in den i sin game plan kommer det ge Till problem.

Det kommer bli ett krig och Till har verktygen att slå Gastelum, men vad Gastelum är bra på är att göra sina motståndare obekväma. Även om Till har de flesta fördelarna fysiskt stående kommer Gastelum troligen kunna stänga avståndet i senare delen av matchen och hitta in med en 1-2 kombination som golvar Till.

Vinnare: Kelvin Gastelum via KO/TKO som ger 2.60 på 10Bet

Kelvin Gastelum via KO/TKO på 2.60
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS