UFC 244: Johnny Walker kommer avsluta Corey Anderson

Speltips: Corey Anderson Vs. Johnny Walker

  • Spelstopp: 2019-11-03 01:45
  • Odds Spelat: 2019-11-01
  • Match: Corey Anderson Vs. Johnny Walker
  • Spel: Johnny Walker som vinnare
  • Units: 8/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
1.60

Författare: Johan Lorentzon

Publicerad: 2019-11-02 7:26

Corey Anderson Vs. Johnny Walker

Historia

Att Corey Anderson (12-4-0) inleder huvudkortet med att möta Johnny Walker (17-3-0) är ett kvitto på hur bra UFC 244 ser ut på papper rent matchmässigt.

Anderson är ingen fighter som direkt sticker ut, men han jobbar extremt hårt och har en otrolig viljestyrka vilket vi har sett i hans senaste tre matcher. Efter att ha blivit knockat brutalt två gånger, en mot Jimi Manuwa och andra gången mot Ovice Saint Preux, har han jobbat sig tillbaka till vinnarbordet genom tre raka domslut. Vinsterna har varit över Patrick Cummins, Glover Teixeria och vår egen Ilir Latifi. Fighters som ger de flesta i divisionen problem.

Walker å andra sidan är på andra sidan spektrumet. Han kommer dansande in i oktagonen och firar sina spektakulära vinster med lika spektakulära segergester. Han har hela nio raka vinster och har knockat alla sina motståndare i UFC. Han knockade Khaili Rountree med en armbåge, sövde Justin Ledet med en en surrande back fist och klockade Misha Cirkunov med ett flygande knä, Det finns inget i den här mannen som man kan beskriva som sömnigt, förutom då motståndarna som legat sovande på mattan.

Matchbild

Matchen kan troligen bara sluta på två sätt. Ena är en domslutsvinst för Anderson eller en knockout för Walker. Resultatet kommer helt bero på Walkers nedtagningsförsvar. Anderson är en explosiv och rutinerad brottare som även backar upp sin brottning med en kondition som han kan springa varv runt de flesta fighterna i UFC med.

Walkers strategi tycks alltid vara att starta explosivt redan från ringklockan och försöka träffa med vad vapen han har. Han är explosiv, atletiskt, långa lemmar och har en udda stil som är svår att träna inför. Walker påminner en hel del om en yngre Jon Jones och kan han hålla sig stående och undvika Andersons nedtagningar kommer det öppnas en lucka som Walker inte kommer vara sen att utnyttja.

Vinnare: Johnny Walker på 1.60 hos Unibet

Johnny Walker som vinnare på 1.60
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS