UFC 252: Sean O’Malley kommer avsluta Marlon Vera

Speltips: Sean O'Malley vs. Marlon Vera

  • Spelstopp: 2020-08-16 03:30
  • Odds Spelat: 2020-08-13
  • Match: Sean O'Malley vs. Marlon Vera
  • Spel: Sean O'Malley via TKO/KO
  • Units: 5/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
2.60

Författare: Johan Lorentzon

Publicerad: 2020-08-14 6:54

Sean O’Malley (12-0-0) vs. Marlon Vera (15-6-1)

Sean O'Malley vs Marlon Vera stats

Historia

Sean O’Malley behöver nog ingen större presentation. Han har bevisat gång på gång i UFC att han här mer än snubben med det roliga håret. Det går att argumentera för att han inte riktigt än mött något riktigt motstånd, men det kommer han göra denna gång i Marlon Vera. Han har hela 12 raka vinster och kommer från en vinst mot Eddie Wineland som han vann på knockout.

Vera bär mer erfarenhet än O’Malley både i UFC och i MMA. Han kommer från en förlust mot Song Yadong, men hade innan det fem raka vinster vara tre var på TKO och två på submission. Med en vinst över honom bevisar O’Malley kan slåss med elittoppen i bantamviktsdivisionen.

Matchbild

O’Malley är bra stående och är även bra på att utnyttja sin längd. Hans chans är givetvis på fötter och det är där han också har avslutat större delen av sina matcher. Vera har inte dålig boxning, men han kommer få svårt att vinna matchen stående mot O’Malley. Han bär dock ett svartbälte i BJJ och hans bästa chans är att stänga avståndet och ta ned O’Malley på marken.

Matchen kommer antagligen bli jämnar än vad folk tror då Vera aldrig heller blivit avslutad. Det kommer i slutändan handlar om vem av dem som kan hålla matchen där de själva har fördelarna för att sen utnyttja den andres nackdelar.

Vinnare: Sean O’Malley via KO/TKO (Oddset 2.60 på 888)

Sean O'Malley via TKO/KO 2.60
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS