Sista minuten speltips: Neil Magny vinner via domslut mot Robbie Lawler

Speltips: Robbie Lawler vs Neil Magny

  • Spelstopp: 2020-08-30 03:00
  • Odds Spelat: 2020-08-28
  • Match: Robbie Lawler vs Neil Magny
  • Spel: Neil Magny som vinnare via domslut
  • Units: 7/10
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
1.70

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2020-08-29 10:29

Robbie Lawler vs Neil Magny

En av de största legendarerna i MMA-världen, Robbie Lawler, tar klivet in i oktagonen inatt som en sista minuten ersättare till Geoff Neal för att ta sig an Neil Magny. Lawler har sedan han förlorade mästarbältet mot Tyron Woodley i juli 2016 endast vunnit en match på sina fem senaste, och just nu rider han en förlustsvit på tre matcher där den senaste var i augusti mot Colby Covington.

Magny å andra sidan har haft en fin vändning där han vunnit två matcher under 2020 mot toppfighters. Efter att ha knockats av Santiago Ponzinnibio i 2018 testade Magny positivt vid en dopningstest och var borta ett år. Efter comebacken har Magny besegrat Li Jingliang och Rocco Martin.

Prediction

Som vanligt har Magny en enorm räckvidds fördel, som han har mot de flesta i viktklassen. I denna match är det hela sex inch, över 15 cm, räckvidds övertag mot Lawler. Detta kommer ha en avgörande roll i matchen, då Magny kommer kunna hålla Lawler på distans då Lawlers styrka ligger just i boxningsdistans. Om Lawler ska vinna måste han pricka rätt, men med sin räckvidd kommer Magny kunna hålla sig utanför och hota med sina nedtagningar.

Magny kommer förmodligen ha en liknande gameplan mot Lawler som Covington hade, skillnaden här är att Magny är en mycket bättre striker än Covington. Magny kommer blanda sin striking med nedtagningsförsök och grinda till sig en domslutsvinst.

Vinnare: Neil Magny som vinnare via domslut (Oddset 1.70 på William Hill)

Neil Magny som vinnare via domslut på 1.70
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS