Speltips: Alexander Gustafsson mot Fabricio Werdum

Speltips: Alexander Gustafsson Vs Fabricio Werdum

  • Spelstopp: 2020-07-26 01:00
  • Odds Spelat: 2020-07-24
  • Match: Alexander The Mauler Gustafsson Vs Fabricio Werdum
  • Spel: Alexander Gustafsson via domslut
  • Units: 8/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
2.75

Author: Fredrik

Published: 2020-07-25 6:40

Äntligen dags för vår egna The Mauler, Alexander Gustafsson att fightas igen. Han är tillbaka från sin tillfälliga pensionering och i denna fight har han gått upp en viktklass till tungviktsklassen. I sitt första test i den nya viktklassen väntar den förre detta brasilianska mästaren Fabricio Werdum.

Fabricio Werdum är förmodligen den absolut bästa jiu-jitsu utövaren som har tävlat i MMA och de flesta fans fick upp ögonen för honom när han besegrade den ryske giganten Fedor Emelianenko och dessutom den förre UFC mästaren Cain Velasquez, båda i deras prime. Fastän Werdum har varit i den yttersta världstoppen, så är han långt ifrån sin forna stora form. I sina 2 senaste matcher så har han förlorat mot Alexander Volkom via KO, därefter åkte han på en avstängning pga doping, innan han kom tillbaka och förlorade återigen i en decision fight mot veteranen Alexey Oleynik.

Alexander Gustafsson som gör sina första fight i tungvikten har också 2 raka förluster, dels den i returfighten mot Jon Jones och senast när han förlorade i Globen mot Anthony Smith via submission i den 4:e ronen. Senast The Mauler vann var 2017 mot Glover Texeira som han brutalt knockade efter sin magiska uppercut kavalkad.

Speltips Alexander Gustafsson mot Fabricio Werdum

Jag tror att Werdum passar The Mauler perfekt i denna matchning, så länge vår svenske gigant kan klara av Werdums nedtagningsförsök. Skulle Werdum få ner Gustafsson, speciellt i en clinch som Werdum kommer försöka få till, så kan det bli svettig kväll då Werdums vikt och submissionförsök kan bli jobbiga. Så extremt viktigt att Alex kan visa sitt grymma nedtagningsförsvar ikväll.

Gustafsson fördel kommer i det stående där hans snabbhet och fotarbete kommer bli vinnarvapnet. Viktigt att The Mauler plockar både poäng och håller Werdum på avstånd med sina jabbar och när tillfälle ges, använder sina boxningskombinationer som kommer trötta ut Werdum. Svettigast kommer rond 1 bli, då Werdum fortfarande är fräsch, klarar The Mauler av den, så ser vi honom se den klara vinnaren.

Så, vi tror på en vinst för vår svenska krigare, där fotarbete, snabbhet och uthållighet är nyckeln. För att få ett lite bättre odds, så tror vi att Alexander Gustafsson vinner mot Fabricio Werdum på decision till 2.75 i odds.

Winner: Gustafsson via Decision till oddset 2.75

Massvis av utbud på The Maulers fight
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
29 Nov 05:45 Alexander Clausson Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis UFC Vegas 15 Derrick Lewis vinner
4.00
William Hill