Speltips: Robert Whittaker mot Darren Till UFC Fight Island

Speltips: Robert Whittaker Vs Darren Till

  • Spelstopp: 2020-07-26 01:00
  • Odds Spelat: 2020-07-24
  • Match: Darren Till Vs Robert Whittaker
  • Spel: Robert Whittaker vinner på decision
  • Units: 7/20
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
3.60

Author: Fredrik

Published: 2020-07-25 6:04

Det fjärde eventet i Fight Island stoltserar med ett main event och en kamp mellan två fan-favoriter – Robert Whittaker och Darren Till.

Whittaker har återvunnit lite motivation efter att ha förlorat sitt bälte till Israel Adesanya på ett förödande sätt som även avslutade hans fenomenala vinststreak på 9 raka vinster.
Det var planerat att Whittaker skulle möta Jared Cannonier i mars, men den fighten blev inte av då han behövde tid att vila och återhämta sig ordentligt pga att han kände sig utbränd. Tack och lov är han tillbaka och redo att visa upp sina skills återigen.

Darren Till kommer till UFC Fight Island för att påbörja med en vinstsvit över Whittaker och därefter för att erövra mellanviktsbältet så småningom.
Efter sin titelmatch och submissionförlust mot dåvarande mästaren Tyron Woodley och den brutala knockout-förlusten mot  Jorge Masvidal, flyttade Till upp till medelvikt och visade omedelbart att han är en topputmanare genom att vinna en välförtjänt split decision över den tidigare titelutmanaren Kelvin Gastelum.

Speltips

Det kommer att vara sorgligt att se någon av dessa krigare att förlora, men vi kan alla se fram emot ett krig av högsta klass.
Darren Till gjorde sig ett namn som en fantastisk Muay Thai utövare där hans powershots var överväldigande för flera av hans motståndare, men han har dessutom visat sin klass i sina skalper mot stående toppmotståndare som Stephen Thompson och Kelvin Gastelum. Han älskar att gå in i clinch där han är väldigt stark och han är grym att hitta öppningar via sina feints som får  motståndarna att öppna upp sig.

Whittaker är dock en bättre  allround fighter, med grymma kombinationer som han ofta avslutar med en knäppade typ taekwando huvudspark när motståndaren minst anar. Här tror vi också Whittaker kommer använda sin starka brottning, men endast om Till tvingar honom till det i clinchen. Oavsett så kommer denna fight vara en stående fight av yppersta världsklass. Båda har power att avsluta den andra närsomhelst, men vi tror att de har för mycket respekt för varandras teknik, så förmodligen kommer de vara tålmodiga, och vänta in rätt lägen. Vi räknar med att denna fight kommer gå tiden ut, även om vi har med två extremt duktiga avslutare att göra och som slutsegrare ser vi Whittaker. Whittakers mentala styrka och mästarerfarenhet kommer ge honom decision vinsten. Vi tror även det kommer vara Whittaker som kommer landa fler slag under matchen, som domarna kommer ge fördel för. Oavsett, så kommer detta bli en fantastisk fight för alla MMA-älskare.

Vinnare: Robert Whittaker via decision på 3.60 i odds hos William Hill

Kompletta MMA-odds!
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
29 Nov 05:45 Alexander Clausson Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis UFC Vegas 15 Derrick Lewis vinner
4.00
William Hill