Faller Valentina Shevchenko i natt?

Speltips: Valentina Shevchenko vs. Alexa Grasso

  • Spelstopp: 2023-03-05 03:00
  • Odds Spelat: 2023-03-02
  • Match: Valentina Shevchenko vs. Alexa Grasso
  • Spel: Alexa Grasso vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
6.50

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-03-04 8:12

I den delade huvudmatchen väntar en titelmatch för organisationens flugviktsbälte. Den dominanta mästarinnan Valentina Shevchenko ställs mot utmanaren Alexa Grasso.

Alexa Grasso är för stor underdog mot Valentina Shevchenko

Shevchenko har tagit hem nio raka vinster i flugviktsdivisionen. I samband med åtta av dessa matcher stod organisationens bälte på spel. Shevchenko kommer senast från sin tuffaste match som flugviktare hittills. Hon gick till delat domslut mot Taila Santos. Grasso har gått tio matcher i organisationen och vunnit sju av dessa. Hon är dock obesegrad som flugviktare, med fyra raka vinster. Shevchenko står med ett totalt matchfacit som lyder 23-3-0. Grassos dito lyder 15-3-0.

Shevchenko är en striker i grunden, men har verkligen lyckats bygga upp sig själv till en komplett MMA fighter under se senaste åren. Hon kan dominera stående, men har i regel också en tydlig fördel när det kommer till kamp på kanvasen. Grasso är en boxare inne i buren och har lyckats bygga upp ett helt okej försvar mot nedtagningar. Hon är också vass när det kommer till att försvara sig om hon hamnar på kanvasen. Hon har endast en förlust via submission som kom mot den ständigt farliga Tatiana Suarez.

Shevchenko är och bör vara favorit inför helgens match, men oddsmakarna har dragit i väg lite väl mycket. Om Shevchenko går in med en smart gameplan och fokuserar till 100% på grappling bör det bli en enkel match. Undertecknad misstänker dock att fighten kommer utveckla sig till en kickboxningsmatch. Shevchenko tycker om att utmana sig själv och hänga med på motståndarnas initiativ. Shevchenko har en tydlig fördel när det kommer till sparkar, men Grasso är den vassare boxaren. Om fighten utspelar sig stående kan Grasso absolut stjäla ett par ronder. I ett sådant scenario är 6.50 gånger insatsen på mexikanskan alldeles för högt.

Alexa Grasso vinner matchen – 6.50 gånger insatsen tillbaka 

Alexa Grasso vinner - 6.50
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS