UFC 241: Derek Brunsons odds är för bra för att missa när han möter Ian Heinisch

Speltips: Derek Brunson Vs Ian Heinisch

 • Spelstopp: 2019-08-18 02:00
 • Odds Spelat: 2019-08-15
 • Match: Derek Brunson Vs Ian Heinisch
 • Spel: Derek Brunson vinner!
 • Units: 6/10
 • Odds & spelbolag:
 • VINST
2.15

Author: Fredrik

Published: 2019-08-16 1:55

UFC 241 main-card kickas igång med en fight mellan #8 rankade Derek Brunson (19-7) och #10 rankade Ian Heinisch (13-1).

Oddsen inför fighten är:

Derek Brunson: 2.15
Ian Heinisch: 1.64

Info om Derek Brunson:

Brunson är en duktig fighter med brottningsbakgrund och explosivitet i sitt stående game. Kan man hitta något som Brunson skulle kunna förbättra skulle i såna fall vara hans gameplans där man ibland blir förvånad över hans dåliga fighting-IQ.  Med ett fightrecord på 19-7 och totalt 15 fighter i UFC varav 10 av dem är vinster, så räknas Brunson till en av veteranerna nu vid 35-års ålder. Hans 5 förluster i UFC är dock inget han ska skämmas för de då kommit mot extremt erfarna och topprankade fighters såsom Romero, Robert Whittaker, Anderson Silva, Ronaldo “Jacare” Souza och senast mot Israel Adesanya. Bland vinsterna ser vi några riktigt bra skalper som Uriah Hall, Elias Theodorou och Lyoto Machida. Brunsons kan också skryta med 100% nedtagningsförsvar och de ska ha man ha i åtanke att han mött grymma brottare och grapplers som Romero och Jacare. Han har vunnit 14 av sina 19 fighter via avslut varav 11 på TKO/KO.

Info om Ian Heinisch:

En talang som kom in i UFC via Dana Whiter Contender Series. Varit aktiv proffsfighter sen 2015 och har ett record på 13-1 på dessa 4 år varav endast 6 av dessa varit på avslut. Har 2 matcher i UFC och 2 vinster. De har kommit mot duktiga killar som Cezar Ferreira och Antonio Carlos Jr, bägge vinsterna på decision. Även om Heinisch har en brottningsbakgrund så är hans styrka mer i det stående och i hans ground and pound när han har topp position.

Sammanfattning av speltips:

Här undrar jag direkt om spelbolagen har gjort rätt i oddssättningen när Derek Brunson är en ganska stor underdog på 2.15, medans den fortfarande oprövade Heinisch endast ger 1.64. Båda killarna har bra fys och och skulle inte kunna ha något problem att klara sig bra i 3 ronder. Jag vet garanterat att Heinisch inte kommer kunna vinna på submission då Brunson har 100% nedtagningsförsvar och Heinsisch grappling är långt ifrån samma klass som Brunson övriga före detta motståndare. Det enda som Heinisch kan hota med är hans overhand höger, något jag vet att Brunson lagt märke till då Heinisch använder den hela tiden. Brunson har krut i nävarna och kan knocka motståndaren. Speciellt i första ronden. Samtidigt har han en jobbig brottning han kan utnyttja mot Heinisch som enbart har 50% nedtagningsförsvar. Det här är en måstematch för Brunson och hans erfarenhet, rutin och brottning kommer se till att han vinner denna match och ger Heinisch hans första förlust i UFC.

Speltips:

Derek Brunson till fina 2.15 hos 10Bet. Passa på att spela på oddset så fort ni kan då oddset redan sjunkit från 2.40 som den var tidigare.

Till 10Bet odds
 • Brunson har 100% nedtagningsförsvar mot Heinisch 50%
 • Brunson har 74% avslut i sina matcher mot 43% för Heinisch
 • Brunson har 15 matcher i UFC, Heinisch endast 2
 • Brunson har 6 inch (16 centimer) fördel i räckvidden
Satsa på Derek Brunson, få fina 2.15 hos 10Bet
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
29 Nov 05:45 Alexander Clausson Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis UFC Vegas 15 Derrick Lewis vinner
4.00
William Hill