UFC 245: Petr Yan kommer knocka Urijah Faber

Speltips: Urijah Faber vs Petr Yan

  • Spelstopp: 2019-12-15 00:05
  • Odds Spelat: 2019-12-14
  • Match: Urijah Faber vs Petr Yan
  • Spel: Petr Yan via KO/TKO
  • Units: 8/10
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
1.90

Author: Johan Lorentzon

Published: 2019-12-14 2:53

Urijah Faber Vs. Petr Yan

Yan+v+Faber+stats

Historia

Urijah Faber (35-10-0) kom ju tillbaka från sin pension och tar sig nu an en till ung prospekt i Petr Yan (13-1-0) och visa honom vad det krävs för att tävla på den högsta nivån i UFC.

Urijah Faber behöver väl egentligen ingen vidare presentation, men han är en av de fighters som räknas till toppen men aldrig riktigt lyckats nå guld i UFC. Han bestämde sig för att gå i pension efter sin match mot Brad Pickett 2016, men kom tillbaka 2019 och mötte Ricky Simon. En match han vann på TKO.

Yan är bara 26 år gammal och är en av UFCs största talanger. Han är både bra stående och på marken. Dessutom har han sett otroligt bra ut i sina fem matcher han haft i organisationen. Han kommer från två dominanta domslutssegrar. Ena mot John Dodson och andra mot Jimmie Rivera. Med dessa två vinster har han ett vinst-streak på hela åtta raka vinster.

Matchbild

Det här är en perfekt match-up för Yan då han behöver ett stort namn för att kunna ta sig vidare i karriären. Faber kommer från en imponerande vinst, men vi får inte glömma att “The California Kid” är 40 år gammal och att hans senast knockout innan Simon var för nästan 13 år sedan.

Ingen kan ta ifrån Faber att det var en fantastisk comeback efter pensionen. Ingen kan heller ta ifrån honom att han är en pioneer i lättvikts-divisionen. Men Yan är den nya generationens fighter. Fabers största chans mot Yan är att ta matchen till marken, men ryssen har ett bra nedtagningsförsvar och kommer straffa Faber för varje missad nedtagning. Yan är snabb och har dessutom kraft i slagen och det är också detta som kommer avsluta matchen.

Vinnare: Petr Yan via KO/TKO, som ger 1.90 på Betfair

Petr Yan via KO/TKO på 1.90
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS