UFC 247: Mirsad Bektic vinner över Dan Ige

Speltips: Mirsad Bektic vs Dan Ige

  • Spelstopp: 2020-02-09 04:30
  • Odds Spelat: 2020-02-09
  • Match: Mirsad Bektic vs Dan Ige
  • Spel: Mirsad Bektic som vinnare
  • Units: 7/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
1.84

Author: Johan Lorentzon

Published: 2020-02-09 2:46

Mirsad Bektic (13-2-0) vs Dan Ige (12-2-0)

Historia

På papper kommer dessa två fjäderviktare bjuda upp till dans. Både Mirsad Bektic och Dan Ige har uppåtgående kurvor och gissningsvis kommer det blir en bra match.

Bektic fick sin första förlust i karriären 2017 mot Darren Elkins. Det var dock en match som Bektic hade på poäng-korten innan han blev avslutad i tredje ronden. Bosnien kom tillbaka från förlusten genom att samlade på sig två raka vinster, ena en TKO mot GodoFredo Pepey och ett delat domslut mot Ricardo Lamas. Senaste matchen var mot Josh Emmett som Bektic förlorade på TKO.

Ige har också bara två förluster i sin karriär. Efter att ha förlorat ett enhälligt domslut 2018 mot Julio Arce, tog sig Ige tillbaka med fyra raka vinster. Han avslutade Mike Santiago, vann över Jordan Griffin på enhälligt domslut, drog ut Danny Henry och senaste vinsten var mot Kevin Aguillar på domslut.

Matchbild

På papper är dessa två herrar väldigt jämna och gissningsvis blir det också en jämn match. Båda är extremt well-rounded och är bekväma vart än matchen hamnar. Det kommer troligtvis bli en match som utspelar sig över tre ronder där båda fightern får visa styrkor och svagheter. Om en vinnare måste utses så finns kan Bektic bli den som pressar mer och använder sin grappling för att säkra en vinst.

Vinnare: Bektic som vinnare (Oddset 1.84 på Betsafe)

Mirsad Bektic som vinnare på 1.84
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
27 Sep 06:45 Alexander Clausson Israel Adesanya vs. Paulo Costa UFC 253 Paulo Costa vinner
2.4
William Hill