UFC 249: Francis Ngannou kommer knocka Jairzinho

Francis Ngannou Vs. Jairzinho Rozenstruik

  • Spelstopp: 2020-05-10 05:00
  • Odds Spelat: 2020-05-09
  • Match: Francis Ngannou Vs. Jairzinho Rozenstruik
  • Spel: Francis Ngannou via knock
  • Units: 6/10
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
1.85

Author: Johan Lorentzon

Published: 2020-05-09 9:29

Francis Ngannou (14-3-0) Vs. Jairzinho Rozenstruik (10-0-0)

Statistik för Francis Ngannou och Jairzinho Rozenstruik

Historia

Två av tungviktens farligaste strikers går upp mot varandra och av dessa två kan nog de flesta hålla med om att Ngannou är den starkare av de två. Han kan vara den som slår hårdast i hela UFC och kanske MMA överlag.

Francis Ngannou har två förluster på sitt record. Ena är mot Stipe Miocic och andra är mot Derrick Lewis. Förutom dessa plumpar har Ngannou lämnat ett spår av knockade motståndare och har nu tre raka vinster. Skalperna han tagit är från Curtis Blaydes, Cain Valesquez och Junior dos Santos. En titelchans är bara en match bort och kommer vara en bra motivation.

Jairzinho Rozenstruik har inte vunnit riktigt mot samma kaliber av namn som sin motståndare, men han har vunnit sina matcher på liknande vis som Ngannou då nio av de tio senaste matcherna varit knockout. De två senaste offren har varit Andrei Arlovski och Alistair Overeem, vilket även det är två bra vinster.

Matchbild

Det här är en match som kan sluta hur som helst. Det räcker med en träff från någon av herrarna för att matchen ska avslutas. Rozenstruik har nog fördelen att han är den lite mer tekniska av de två med sin kickboxningsbakground. Men vi har ju sett tidigare att Ngannous nävar bryr sig föga om vilken bakgrund motståndarna har. När de träffar är det godnatt.

Ngannou har stört sig på sin senaste match mot Lewis där han ansåg sig själv vara alldeles för passiv och han kommer nog inte hålla tillbaka i denna match. Dock måste han fortfarande respekterar Rozenstruik, men om han har jobbat på sitt försvar och kan låta sin aggressivitet spela inom de ramarna. Då kommer matchen sluta med något som vi senare kan hitta på youtube om vi söker på ”Förödande knockouts”.

Vinnare: Francis Ngannou via KO/TKO (Oddset 1,85 på Betsson)

Francis Ngannou via knockout på 1.85
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS