UFC 250: Amanda Nunes kommer köra över Felicia Spencer

Speltips: Amanda Nunes vs Felicia Spencer

  • Spelstopp: 2020-06-07 04:00
  • Odds Spelat: 2020-06-05
  • Match: Amanda Nunes vs Felicia Spencer
  • Spel: Amanda Nunes via avslut
  • Units: 5/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
1.57

Author: Jaser Davari

Published: 2020-06-06 6:41

Amanda Nunes vs Felicia Spencer statistik

MMA:s stora drottning Amanda Nunes återvänder för att försvara sin fjäderviktstitel och Felicia Spencer har kallats in för att utmana dubbelmästarinnan.

Nunes har en segersvit på 10 raka där hon besegrat några av sportens allra största namn någonsin. Hon har försvarat bantamviktsbältet 5 gånger och försvarar nu fjäderviktsbältet för första gången efter att ha utmanat den dominanta Cris Cyborg och knockat henne efter endast 51 sekunder i december 2018.

Även om fjäderviktsdivisionen haft fler fighters hade Spencer varit i toppen. Hon har endast gått 9 professionella fighter men har ett fenomenalt skill set med endast en förlust mot Cyborg via domslut. Hon studsade tillbaka efter den plumpen med en dominant seger via TKO i första ronden mot Zarah Fairn Dos Santos.

Amanda Nunes vs Felicia Spencer formen

Prediction

Spencer visade verkligen sin tuffhet mot Cyborg där hon lyckades med det som få fighters klarat mot den kraftfulla fightern – gå alla ronderna. Vi kan förvänta oss att Spencer kommer ha samma inställning vid nattens match.

Den forna Invicta-mästarinnan kommer inte att vänta på att Nunes ska lossa av och kommer istället använda sin bakgrund i taekwondo för att fyra av kombinationer med sparkar och komma tätt inpå med sina armbågar (jumping elbows). Nunes kommer dock bida sin tid med front och oblique sparkar för att undvika att Spencer kommer för nära.

Spencer är tuff och kommer ha goda chanser om hon lyckas få med sig Nunes in i de två sista ronderna med där Spencer  kan använda sig av sin extra tyngd och grappling. Om Nunes tar fighten på samma allvar som hennes tidigare och inte är vårdslös så borde hon påminna alla om varför hon är MMA:s kvinnliga ‘GOAT’. Detta kommer vara spel mot ett mål i denna match.

Segraren: Nunes via KO/TKO på 1.57 hos William Hill

Amanda Nunes via avslut på 1.57
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS