UFC 250: Cody Garbrandt via avslut är spelvärd

Speltips: Cody Garbrandt vs Raphael Assuncao

  • Spelstopp: 2020-06-07 03:00
  • Odds Spelat: 2020-06-05
  • Match: Cody Garbrandt vs Raphael Assuncao
  • Spel: Cody Garbrandt via avslut
  • Units: 5/10
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
2.50

Author: Jaser Davari

Published: 2020-06-06 6:22

Raphael Assuncao vs Cody Garbrandt stats

Den forne bantamviktsmästaren Cody Garbrandt återvänder inatt till oktagonen och har blivit tilldelad den erfarne Raphael Assuncao som motståndare och amerikanen hoppas nu förhindra en förlustsvit på fyra raka.

Assuncao försöker i sin tur förhindra en svit på tre raka förluster efter att tidigare haft en segersvit på 4 raka. Efter att brassen besegrat Aljamian Sterling, Marlon Moraes, Matthew Lopez och Rob Font fick Moraes revansch i deras rematch när han avslutade Assuncao i andra ronden via submission. Assuncao mötte sedan den på uppåtstigande Cory Sandhagen där det slutade med förlust via domslut.

Garbrandts fall från tronen har varit dramatisk men ingen har helt avfärdat den forne mästaren ännu. Efter att mäktat med en av de bästa prestationerna i bantamviktshistorien när han besegrade Dominick Cruz tog sig Garbrandt an fienden T.J. Dillashaw men blev då avslutad två gånger om i titelmatcherna via TKO och knockout. Han mötte sedan Pedro Munhoz och föll då offer för ännu en TKO.

Raphael Assuncao vs Cody Garbrandt formen

Prediction

Båda herrarna är på främmande territorium med förlustsviter. Assuncao är relativt komplett medan Garbrandt har några av de farligaste händerna i viktklassen, så det handlar verkligen om vem som är mest mentalt redo att prestera på topp.

Om båda herrarna visar självsäkerhet är Garbrandt den farligare, men bara om han har en strategi. Assuncao är en veteran men har inte samma power och dynamik som Dillashaw och Munhoz så om Garbrandt lyckas fullfölja sin game plan utan att svika i självförtroende och skicklighet borde den forne mästaren bärga segern. Att det blir inför tomma läktare kan också komma att hjälpa honom. Därför så tycker jag att det finns stort spelvärde på Cody via avslut.

Segrare: Garbrandt via avslut som ger 2.50 på Unibet

Cody Garbrandt via avslut på 2.50
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS