UFC 269 – speltips: Amanda Nunes avslutar Julianna Peña tidigt

Speltips: Amanda Nunes vs. Julianna Peña

  • Spelstopp: 2021-12-12 05:00
  • Odds Spelat: 2021-12-09
  • Match: Amanda Nunes vs. Julianna Peña
  • Spel: Under 1.5 ronder
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
2.00

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2021-12-10 1:05

Till helgen återvänder dubbelmästarinnan Amanda Nunes till buren och har för avsikt att försvara sitt bantamviktsbälte. Julianna Peña står för motståndet.

Amanda Nunes är Amanda Nunes

Nunes kommer kliva in i buren med nio lyckade titelmatcher i bagaget. Brasilianskan har dominerat i majoriteten av dessa matcher och har endast mött några större svårigheter i form av den nuvarande flugviktsmästarinnan Valentina Shevchenko. Enligt mig utgör Peña en av Nunes lättaste motståndare på länge. Peña är överskattad i  mina ögon och hon har endast vunnit en match i rad, inför helgens drabbning. Hon framställs ofta som en BJJ-specialist, men har blivit utstrypt av Germaine de Randamie och tvingades att klappa när ovannämnda Shevchenko fångade henne i en armbar.

Nunes är som duktigast när hon endast behöver fokusera på sin striking. Hon är mycket duktig på marken och kan vinna matcher där, men hon är mer försiktig i samband med drabbningar där markkamp är en viktig faktor. Peña kommer söka en nedtagning, men jag misstänker att Nunes kommer kunna hålla matchen stående utan problem. Jag ser framför mig att Nunes träffar henne med slag och kombinationer, tidigt i den första ronden. Peña har tidigare visat att hon har svårt att hålla sig till sin gameplan när hon blir träffad. Peñas striking är bristfällig och hon kommer inte ha något försvar i matchens stående sekvenser. Om Nunes inte avslutar via K:O misstänker jag att Peña kommer söka en väg ut och sluta försvara sig. Nunes vinner via TKO/KO i matchens första rond, men vi garderar oss i spelet till under 1.5 ronder.

Slutsats

Amanda Nunes besegrar Julianna Peña på under 1.5 ronder –  2.00 gånger insatsen tillbaka.

Under 1.5 ronder
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS