UFC 275 – speltips: Weili Zhang kommer vinna över Joanna Jedrzejczyk

Speltips: Weili Zhang vs. Joanna Jedrzejczyk

  • Spelstopp: 2022-06-12 02:00
  • Odds Spelat: 2022-06-08
  • Match: Weili Zhang vs Joanna Jedrzejczyk
  • Spel: Weili Zhang vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
1.58

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2022-06-11 9:45

Natten till söndag är det dags för UFC 275 och på huvudkortet väntar den efterlängtade returmatchen mellan Weili Zhang och Joanna Jedrzejczyk.

Weili Zhang aktivitet är en stor fördel för den tidigare mästaren

Det är alltid tacksamt att förutse matchbilden inför en returmatch. Vi vet hur stilarna matchas med varandra inne i buren och någon av utövarna kommer kliva in med ett mentalt övertag.

Zhang vann den första matchen via delat domslut. Den drabbningen ägde rum i mars 2020. Zhang har gått två fighter sedan dess. Båda stod mot Rose Namajunas. Den första förlorade Kinas stora namn via en huvudspark, signerad Namajunas. Den andra slutade via delat domslut.  Jedrzejczyk har varken klivit in i buren eller haft ett fight camp sedan deras första möte.

I deras första möte handlade mycket om striking. Zhang fick in 165 träffat på sin motståndare och polskan träffade något mer med 186 slag. Zhang slog hårdare och gjorde mer skada på sin motståndare. Jedrzejczyk hade något mer volym och styrde tempot. Zhang hade en fördel på kanvasen och fick in en nedtagning på sin motståndare.

Undertecknad ser ytterligare en stående fight framför sig. Dock misstänker jag att den här matchen inte kommer vara lika jämn. Ringrost är en betydande faktor och det handlar inte bara om att man inte klivit in i buren i tävlingssammanhang. Jedrzejczyk har inte haft några fight camp sedan deras första möte och det är mycket möjligt att hennes kondition inte är densamma som för två år sedan.

Polskan börjar även komma upp i en ålder där få stråviktare har skördat större framgångar. Hon är 34 år fyllda och den är bara en tidsfråga innan toppen börjar dala för den tidigare mästarinnan. Kanske redan i natt?

Slutsats

Weili Zhang vinner matchen – 1.58 gånger insatsen tillbaka.

Weili Zhang vinner - 1.58
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS