UFC 279 – speltips: Galna odds – 6.50 gånger insatsen på Anton Turkalj

Speltips: Anton Turkalj vs. Jailton Almeida

  • Spelstopp: 2022-09-11 02:00
  • Odds Spelat: 2022-09-05
  • Match: Anton Turkalj vs. Jailton Almeida
  • Spel: Anton Turkalj vinner matchen
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
6.50

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2022-09-06 10:40

Två svenska fighters kommer gå match i samband med UFC 279. En av dom är Göteborgs Anton Turkalj. Ta de av speltips inför matchen i artikeln nedan.

Anton Turkalj är obesegrad och en farlig avslutare

Turkalj fick sin chans inför UFC-presidenten Dana White, tidigare i år. I samband med säsongens första avsnitt av DWCS klev Turkalj in i buren för att ställas mot Acácio dos Santos. GBG MAC-fightern tog hem en relativt bekväm domslutsvinst. White var dock inte särskilt imponerad och Turkalj fick lämna utan UFC-kontrakt. När Jailton Almeida behövde en motståndare till helgens gala accepterade Turkalj fighten med kort notis.

Turkalj är explosiv, stark och offensiv. Karriärens sju första vinster kom via avslut och flera av dessa ägde rum inom matchens första minut. Göteborgsfightern har även hållit jämna steg med Alexander ”The Mauler” Gustafsson i en grapplingmatch. I samband med Turkalj senaste fight stötte han på karriärens – hittills – största motgång. Dos Santos hade ett övertag när det kom till striking. Turkalj kunde dock anpassa sin gameplan bra och vann på grund av nedtagningar och effektiv brottning. Turkalj var dock aldrig nära att avslut.

Almeida har också gått match i samband med DWCS. 31-åringen har fem år på motståndaren Turkalj och brasilianaren har gått betydligt fler matcher. Han står med att totalt matchfacit som lyder 16-2-0. En förlust kom via domslut och en förlust via slag. Han har hunnit med två matcher i UFC och gick segrande ur båda. Han är en godkänd striker, men har aldrig avslutat en högkvalitativ fighter via slag. Han är bäst på kanvasen och duktig på att hitta submissions. Han kan dock slarva och har lätt att hamna underst. Båda via nedtagningar och i scrambles.

Ameida bör vara favorit varit till att ta hem segern till helgen, men oddsen är på tok för höga. Turkalj är obesegrad och visade i sin senaste match att han kan hålla sig lugn vid motgångar och vända en negativ matchbild till seger. Svensken är farlig stående i matchens första rond och han går definitivt inte att köra över när det kommer till grappling. Ett avslut känns inte helt orimligt och jag kan också se arr Turkalj plockar hem två ronder mot den ovannämnda brasilianaren. Jag misstänker att oddsen kommer bli lägre och lägre fram till matchstart.

Slutsats

Oddsmakarna har satt ett för högt odds på svensken. Anton Turkalj vinner matchen – 6.50 gånger insatsen tillbaka. 

Anrton Turkalj vinner matchen - 6.50
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS