UFC 282 – speltips: Paddy Pimblett går för sitt fjärde raka avslut

Speltips: Paddy Pimblett vs. Jared Gordon

  • Spelstopp: 2022-12-11 03:00
  • Odds Spelat: 2022-12-07
  • Match: Paddy Pimblett vs. Jared Gordon
  • Spel: Paddy Pimblett vina avslut
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
1.88

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2022-12-08 7:23

Till helgen är det dags för UFC 282 och i den delade huvudmatchen kliver Liverpoolsonen Paddy Pimblett (19-3-0) in i UFCs bur för fjärde gången.

Paddy Pimblett avslutar i matchens senare ronder

UFC älskar Pimblett och vill se honom gå en titelmatch framöver. Möjligtvis är det därför som Pimblett fått tacksamma matchningar i organisationen och till helgen är det inget undantag.

Pimblett har tagit hem tre raka vinster i organisationen. Inledningen på drabbningarna har tidvis varit knackiga för ”The Baddy”. Han har dock aldrig gått till domslut i organisationen.

Engelsmannen kommer ställas mot Jared Gordon (19-5-0). Den sistnämna har vunnit fyra av sina fem senaste matcher i UFC. Något rankad motstånd har det dock inte varit tal om och samtliga av dessa vinster har kommit via domslut. Totalt har det blivit fyra förluster i UFC och samtliga kom via avslut.

Gordon är en duktig fighter som behärskar både strking och grappling. Han har dock en perfekt motståndare för Pimblett eftersom han har svårt att avsluta motståndare och lätt för att bli avslutad själv. Undertecknad är övertygad om att Pimbletts första förlust i UFC kommer komma just via avslut. En trolig matchbild är att vi kommer få sen en jämn första rond mellan Pimblett och Gordon. Därefter se undertecknad att Pimblett kommer ta över matchen mer och mer. Liverpoolsonen kommer trycka framåt och skada sin motståndare med hjälp av slag. Beroende på Gordons svar kommer Pimblett antingen hitta avslutet stående via slag eller via submission på kanvasen. Pimblett är kreativ på backen och kan hota med submissions oavsett position.

Den här drabbingen kommer inte gå till domslut.

Slutsats

Paddy Pimblett vinner via avslut – 1.88 gånger insatsen tillbaka.

Paddy Pimblett vinner via avslut - 1.88 gånger insatsen tillbaka
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS