UFC 284 – speltips: Islam Makhachev behåller sitt bälte?

Speltips: Islam Makhachev vs Alexander Volkanovski

  • Spelstopp: 2023-02-12 04:00
  • Odds Spelat: 2023-02-09
  • Match: Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski
  • Spel: Islam Makhachev vinner via avslut
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
1.82

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-02-11 9:19

Snart är det dags för mästarmötet i Perth, Australien. Ta del av breakdown och speltips inför huvudmatchen här nedan.

Islam Makhachev är en dålig matchning för Alexander Volkanovski

Fjäderviktsmästaren Alexander Volkanvski kliver upp en viktklass för att utmana Islam Makhachev för den sistnämnas lättviktsbälte.

Makhachev är verkligen ingen bra matchning för Volkanovski. Ryssen är riktig vass i clinchen och australiensaren vill alltid stänga distansen. Om fjäderviktsmästaren kliver för nära kommer han bli nedtagen. Makhachev kan fälla Volkanovski till kanvasen eller koppla ett kroppsgrepp. På marken kommer Volkanovski inte kunna åstadkomma någon skada på lättviktsmästaren. Varken via ground and pound eller sumbmissions. Makachev däremot offensiv i sin brottning och kan hota med både ground and pound och submissions. Ryssen vilar aldrig på kanvaen.

Om drabbningen utspelar sig på fötter kommer vi eventuellt få se en ganska jämn match. Makhachev är väldigt försiktig när det kommer till striking och är bra på att undvika skada. Från håll kan han få träff med slag så väl som sparkar mot motståndarens huvud. Ett avslut via slag är inte långt borta för bälteshållaren. Om Makhachev hotar mycket med höga sparkar kan det dessutom ge utrymme för nedtagningsförsök och arbete i clinch. Någonting som hade varit förödande för Volkanovski. Oavsett om den sistnämnda driver på nedtagningsförsöken eller inte. Fjäderviktsmästaren kan troligtvis inte avsluta Makhachev när det kommer till slag från stående positioner och undertecknad tror inte att han kan lyckas plocka hem tillräckligt många ronder på poängdomarnas kort för att segra den vägen. Undertecknad misstänker dock att matchen inte kommer gå tiden ut.

Slutsats

Islam Makhachev vinner via avslut – 1.82 gånger insatsen tillbaka.

Islam Makhachev vinner via avslut - 1.82
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS