UFC 284 – speltips: Yair Rodriguez tar hem bältet

Speltips: Yair Rodriguez vs. Josh Emmett

  • Spelstopp: 2023-02-12 04:00
  • Odds Spelat: 2023-02-08
  • Match: Yair Rodriguez vs. Josh Emmett
  • Spel: Yair Rodriguez vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
1.56

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-02-09 3:10

Under helgens UFC 284 kommer interim bältet i fjäderviktsdivisionen stå på spel. Ta del av speltips och breakdown i artikeln nedan.

Yair Rodriguez är en bättre fighter än Josh Emmett

Till helgen kommer fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski gå match för UFCs lättviktsbälte. Därför kommer ett interim bälte i fjäderviksdivisionen delas ut. Den andrarankade Yair Rodriguez kommer ställas mot den femterankade Josh Emmett.

Rodriguez har tagit hem tre av sina fem senaste drabbningar och Emmett har gått segrande ur fem raka matcher. Rodriguez har dock ställts mot bättre motstånd och en av förlusterna kom i en relativt jämn match mot den ständigt farliga Max Holloway. Emmett i sin tur har gått väldigt jämna matcher mot mindre tufft motstånd. Senast ställdes Emmett i en match mot Calvin Kattar och den förstnämnda tog hem segern via delat domslut. Personligen hade undertecknad Kattar som vinnare i den matchen. Undertecknad hade även Emmetts motståndare Dan Ige som vinnare i matchen dessförinnan. Även den slutade officiellt i en domslutsvinst för Emmett.

Två fighters som tycker om att stå och slå. Rodriguez kommer kliva in i buren med mer erfarenhet av tuffa matcher. Mexikanens förluster har kommit mot svårare motstånd än Emmetts dito. Rodriguez är den bättre strikern av de båda och bör ha en tydlig fördel i matchen. Han är okonventionell och Emmett är ganska stillastående i sina rörelser. Undertecknad misstänker att Rodriguez kommer hitta in bra och ha en relativt öppen träffyta under matchen. Emmett slår hårt, men Rodriguez kan ta ett par slag utan att det kommer påverka matchbilden i någon större utsträckning.

Ett avslut känns inte långt borta, men ett rakt vinnarspel på Rodriguez känns som det bästa spelet inför matchen.

Slutsats

Yair Rodriguez vinner matchen – 1.56 gånger insatsen tillbaka.

Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS