UFC 286 – speltips: Justin Gaethje vs Rafael Fiziev går inte tiden ut

Speltips: Justin Gaethje vs Rafael Fiziev

  • Spelstopp: 2023-03-18 17:00
  • Odds Spelat: 2023-03-16
  • Match: Justin Gaethje vs Rafael Fiziev
  • Spel: Under 2.5 ronder
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
1.64

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-03-18 1:51

I den delade huvudmatchen för UFC 286 kommer Londonpubliken få bevittna en lättviktsdrabbningen mellan två riktigt duktiga strikers. Justin Gaethje möter Rafael Fiziev.

Två knockoutarister drabbar samman med varandra under UFC 286

När Gaethje ställs mot en annan striker är det sällan som matchen går tiden ut. Faktum är att det är väldigt sällan som amerikanens matcher går till domslut överhuvudtaget. 24 av lättviktarens 27 drabbningar har tagit slut innan poängdomarna behövde blandas in. Av Fizievs 13 matcher har 10 resulterat i avslut. Nio avslut signerade Fiziev och 30 åringen har själv blivit knockad vid ett tillfälle.

Gaethje är en brottare i grunden, men har fullt fokus på striking inne i buren. Amerikanen har faktiskt inte gått för en enda nedtagning under sin tid i UFC. Fiziev ursprungliga sport är thaiboxning, men lättvikaren har tävlat i flera olika kampsporter sedan barndomen. Trots att utövarna har en relativt bred kamssportsbakgrund känns det troligt att lördagens match kommer spenderas till en klar majoritet i stående positioner. Möjligtvis kommer fighten inte förflyttas till kanvasen förrän någon av utövarna får in en knockdown.

Båda kombatanterna slår ruskigt hårt och tycker om att kliva framåt. Gaethje är vass när det kommer till boxning och Fiziev är effektiv både när det kommer till slag och sparkar. Fiziev byter stance under matchens gång och undertecknad har svårt att se hur Gaethje skulle kunna klara pressen. Vinnarspelet på Fiziev till 1.41 gånger pengarna känns lockande, men rondspelet är möjligtvis ett ännu troligare resultat.

Under 2.5  ronder – 1.64 gånger pengarna tillbaka.

Under 2.5 ronder - 1.64
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS