UFC 287 – Alex Pereira bör vara favorit inför matchen

Speltips: Alex Pereira vs. Israel Adesanya

  • Spelstopp: 2023-04-09 02:00
  • Odds Spelat: 2023-04-06
  • Match: Alex Pereira vs. Israel Adesanya
  • Spel: Alex Pereira vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
2.15

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-04-07 2:07

Den regerande mellanviktsmästaren Alex Pereira ställs mot den tidigare mästaren Israel Adesanya i Miami. Ta del av breakdown och speltips nedan.

Repris på det första mötet?

Det vankas returmatch i UFC. Inför Pereiras och Adesanyas första match höll jag Adesanya som storfavorit. Pereira var allt för oerfaren inom MMA och framförallt disciplinerna som kräver kamp på kanvasen. De visade sig att Adesanyas offensiva brottning var riktigt bristfällig och båda utövarna säkrade varsin nedtagning under matchens gång. Pereira kunde stoppa tre nedtagningsförsök.

Båda kombattanterna är riktigt vassa när det kommer till stående striking. Adesanya är något mer teknisk, men Pereira besitter fin knockout power. Även fast Adesanya absolut hade fina sekvenser under utövarnas första möte tog han för mycket skada över fem ronder. Pereiras storleksövertag och hårda slag blev för mycket och Adesanya blev avslutad i matchens femte rond.

En annan faktor som kommer vara central i samband med helgens match är att deras första möte ägde rum så sent som i november, förra året. Det tar tid att återhämta sig från en sådan förlust. Dels psykiskt, men även fysiskt. Är Adesanya verkligen redo att återvända till buren?

Undertecknad ser en liknande matchbild framför sig som i samband med utövarnas första möte. Avslutet kan komma tidigare, eller så tar sig Adesanya till ett domslut. Pereira bör dock vara favorit och därför faller spelet på honom som vinnare.

Slutsats

Alex Pereira vinner matchen – 2.15 gånger insatsen tillbaka.

Alex Pereira vinner - 2.15
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS