UFC 287 – speltips: Jorge Masvidal klarar sig inte tre ronder

Speltips: Jorge Masvidal vs Gilbert Burns

  • Spelstopp: 2023-04-09 02:00
  • Odds Spelat: 2023-04-07
  • Match: Jorge Masvidal vs Gilbert Burns
  • Spel: Gilbert Burns vinner via avslut
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
2.04

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-04-08 12:44

Natten till påskdagen smäller det i Miami, Florida. Fanfavoriten Jorge Masvidal återvänder till buren och möter en tuff uppgift i form av Gilbert Burns.

Gilbert Burns är för bra på kanvasen för Jorge Masvidal

Bortsett från sitt superår 2019 var det längesen Masvidal tog hem en vinst. Och i retroaspekt är hans imponerande 2019 inte så imponerande som man trodde då. Både Darren Till, Ben Askren och Nate Diaz har varit på kraftig nedgång sedan dess. Masvidal har åkt på tre raka förluster. Dock mot toppmotstånd i form av Kamaru Usman och Colby Covington. Burns har däremot sett riktigt bra ut i sina senaste matcher. Först höll han jämna steg mot Khamzat Chimaev och därefter avslutades Neil Magney.

Kombattanterna är duktiga boxare och det kommer bli tufft för Burns att avsluta matchen i stående positioner. Det kommer också bli svårt för Masvidal att ta hem segern via sin boxning. I en ren striking-match hade undertecknad hållit Burns som favorit. Brasilianaren kan tillfoga mer skada över tre ronder. Masvidal är inte rädd för grappling och det kan bli amerikanens fall i natt. Burns är väldigt kreativ på kanvasen och effektiv när det kommer till att hålla fast sina motståndare. Brasilianaren söker efter submissions och Masvidal är inte lite väl självsäker i dessa situationer. Burns kan mycket väl hitta amerikanens hals eller an annan öppning. Därför håller undertecknad ett avslut signerat Burns som troligt under helgens match.

En annan viktig faktor är att Jorge Masvidal är ett år äldre sedan sin senaste match. Det skiljer bara två år mellan Masvidal och Burns. Men 38 år är mycket i den här sporten och Masvidal har sett sina bästa år.

Gilbert Burns vinner via avslut – 2.04

Gilbert Burns vinner via avslut - 2.04
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS