UFC Apex – speltips: Curtis Blaydes brottning blir för mycket för motståndaren

Speltips: Curtis Blaydes vs Sergey Pavlovich

  • Spelstopp: 2023-04-23 03:00
  • Odds Spelat: 2023-04-20
  • Match: Curtis Blaydes och Sergey Pavlovich
  • Spel: Curtis Blaydes vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
1.60

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-04-21 8:21

Curtis Blaydes och Sergey Pavlovich möts i en spännande tungviktsmatch i MMA. Ta del av speltips och brekdown i artikeln nedan.

Curtis Blaydes matcher bra mot Sergey Pavlovich

Blaydes är en välkänd fighter med många stora segrar under sin karriär, inklusive vinster mot legendariska tungviktare som Alistair Overeem och Mark Hunt och Jairzinho Rozenstruik. Pavlovich är en relativt nykomling i tungviktstoppen, men är på uppgång med fem raka vinster i organisationen.

Blaydes har en stark brottningsteknik och är känd för att använda den för att ta ner motståndare och dominera på marken. Han är också mycket effektiv i att avsluta matcher genom ground and pound och submission. Pavlovich å andra sidan är en striker och föredrar att stå och slå. Han har dock visat sig vara sårbar för brottning och markkamp i tidigare matcher.

Blaydes erfarenhet av att möta toppmotstånd i tungvikt och hans överlägsna brottningsteknik kommer troligtvis att ge honom en fördel i matchen mot Pavlovich. Han kommer förmodligen försöka ta ner Pavlovich så fort som möjligt och dominera på marken, där han har en klar fördel. Om han lyckas ta ner Pavlovich kan han också använda sin ground and pound  för att avsluta matchen tidigt.

Pavlovich kommer förmodligen att försöka undvika att bli nedtagen och stå och slå istället. Han har slagkraft och kan skada Blaydes om han träffar honom ordentligt. Men om han inte lyckas hålla Blaydes på avstånd och undvika nedtagningar, kommer han förmodligen att ha svårt att hålla jämna steg med Blaydes i matchen.

Sammanfattningsvis, på grund av Blaydes erfarenhet av toppmotstånd, hans överlägsna brottningsteknik och hans förmåga att avsluta matcher inom MMA, är det troligt att han kommer att besegra Pavlovich i deras match.

Slutsats

Curtis Blaydes vinner matchen – 1.60 gånger insatsen tillbaka.

Curtis Blaydes vinner matchen - 1.60
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS