UFC Fight Night 156 Uruguay: Speltips inför Vicente Luque mot Mike Perry

Speltips: Vicente Luque Vs Mike Perry

 • Spelstopp: 2019-08-11 01:30
 • Odds Spelat: 2019-08-07
 • Match: Vicente Luque Vs Mike Perry
 • Spel: Vicente Luque Vinner
 • Units: 7/10
 • Odds & spelbolag:
 • VINST
1.44

Author: Fredrik

Published: 2019-08-08 1:41

Fighten mellan Vicente Luque (16-6) och Mike Perry (13-4) kan bjuda den Uruguayanska på ett riktigt rallarslagsmål när kvällens co-main event under UFC Uruguay sätter igång. Denna fight kommer gå i weltervikt och herrarna ska väga in på 170lbs.

Vicente Luque info:

Den 27-årige brassen Vicente Luque har varit aktiv under 2019 då denna fight blir hans tredje. Efter sin senaste förlust mot topprankade Leon Edwards har han 5 raka vinster på avslut. De senaste två vinsterna i år har varit mot Derrick Krantz som han vann i första ronden via TKO och innan dess mot duktiga Bryan Barberena, även den en vinst via TKO precis i slutet av matchen.
Luque har imponerat stort i sina senaste matcher och visat en riktigt bra boxning. Med ett grymt UFC record på 9-2 har han förutom förlusten mot Edwards endast en förlust till som kom under hans UFC debut mot Michael Graves. Samtidigt har han vunnit imponerande vinster mot Belal Muhammad, Nico Price och Chad Laprise till exempel.

Mike Perry info:

Mike Perry måste man bara älska. Denna kille går in för att verkligen fightas i alla sina matcher och leverera till publiken. Senast tog han en imponerande skalp mot duktige brassen Alex “Cowboy” Oliveira som han besegrade via domslut. Det är den enda matchen Perry gått under 2019. Perry har endast blivit avslutad en gång i sin 17 matcher långa karriär och det var i matchen innan Oliveira, då han möte en annan “cowboy”, fan-favoriten Donald Cerrone som lyckades avslut Perry i den första ronden via armbar. Perry är en fighter vars främsta vapen är det stående gamet, även om han pressar mycket så har han en riktigt bra power-punch som kan släcka vilken motståndare som helst i weltervikten.

Sammanfattning inför speltipset

Tuff match, för bägge fighters. Vi vet att Perry har grym KO-power i händerna men även i clinch där han älskar att använda knäna. Men frågan är om inte Luques stående är snäppet bättre. Luque har mer rörlighet och extremt bra kombinationer och det kan bli jobbigt för den ganska orörliga Perry som älskar att gå framåt! Statistiskt sätt så är bägge herrar likvärdiga när det kommer till grappling, takedown defense och takedown procenten är nästan likvärdiga. I den stående statistiken så ser vi att Luques 5.1 slag i minuten mot Perrys 4 slag i minuten inte är den stora skillnaden, utan träffsäkerhets procenten är det som gör skillnaden där Luque har 57% mot Perry som endast träffar 45% av sina slag.

Speltips

Vicente Luque vinner!
Svårtippad match på förhand, men vi tror att Luque har mer verktyg än Perry i den fight, men även utvecklats mer och bättre form. Båda fighters är svårslagna och svåra att avsluta. Skillnaden kommer bli att Luque kommer vinna tack vare att han är slår oftare och träffar oftare än Perry som kommer leta efter att avsluta Luque med sin höger, något vi tror kommer bli svårt pga Luques rörlighet.

 • Luque har endast blivit avslutat 2 ggr på 22 matcher, Perry 1 gång på 17 matcher
 • Luque har grymma 9-1 på sina sista 10 fighter
 • 11 av Perrys 13 vinster har kommit via TKO/KO
 • Perry har ALDRIG vunnit på submission
Luque som vinnare!
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
29 Nov 05:45 Alexander Clausson Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis UFC Vegas 15 Derrick Lewis vinner
4.00
William Hill