UFC Kansas City – speltips: Max Holloways press blir för mycket

Speltips: Max Holloway vs. Arnold Allen

  • Spelstopp: 2023-04-16 03:00
  • Odds Spelat: 2023-04-14
  • Match: Max Holloway vs. Arnold Allen
  • Spel: Max Holloway vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
1.54

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-04-15 11:47

Natten till söndag är det dags för Max Holloway vs. Arnold Allen. Ta del av speltips och breakdown i artikeln nedan.

Max Holloways erfarenhet avgörande

Max Holloway och Arnold Allen kommer snart mötas i en efterlängtad match. Många fans spekulerar i vem som kommer ta hem segern och det är en tuff fråga att svara på. Men om man tittar på Holloways erfarenhet och hans prestationer mot tuffare motstånd så verkar han ha en fördel.

Holloway har ställts mot några av de bästa fighter i UFC:s fjäderviktsdivision, inklusive Jose Aldo, Brian Ortega och Frankie Edgar, och han har imponerat genom att vinna mot dem alla. Medan Allen har varit imponerande i sin egen karriär, har han inte mött lika många högklassiga motståndare som Holloway. Holloways erfarenhet kommer att ge honom en stor fördel i matchen mot Allen.

En annan faktor som kan bidra till Holloways seger är hans förmåga att kliva framåt. Holloway är en aggressiv fighter som ständigt pressar sina motståndare och tar kontroll över fighten. Han har också en otrolig kondition och kan fortsätta att leverera hög intensitet under hela matchen. Detta kan göra det svårt för Allen att hantera Holloways offensiva stil.

Visserligen är Allens fördel att han är southpaw. Holloway har tidigare haft problem mot southpaws, men han har också utvecklat sin teknik för att möta sådana fighter. Det är dock något som han måste vara medveten om och förbereda sig på.

Med Holloways erfarenhet, hans förmåga att kliva framåt och hans kondition, kan han ha fördelar som kan leda honom till seger. Särskilt eftersom matchen kommer pågå över fem ronder. Allens southpaw-position är en faktor att tänka på, men Holloway har tidigare mött och besegrat olika typer av fighter, så han borde kunna hantera det.

Slutsats

Max Holloway vinner matchen – 1.54 gånger insatsen tillbaka

Max Holloway vinner - 1.54 gånger insatsen tillbaka
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS