UFC on ESPN 12: Mickey Gall är för stor underdog – galans mest spelvärda spel

Speltips: Mickey Gall vs Mike Perry

  • Spelstopp: 2020-06-28 02:15
  • Odds Spelat: 2020-06-26
  • Match: Mickey Gall vs Mike Perry
  • Spel: Mickey Gall som vinnare
  • Units: 6/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
3.35

Author: Jaser Davari

Published: 2020-06-27 5:53

Mike Perry vs Mickey Gall

Under nattens UFC on ESPN 12 bjuds vi på en intressant stilistisk matchning i den delade huvudmatchen mellan Mike Perry och Mickey Gall. Jag har kollat lite närmare på denna welterviktsmatchning och hittat ett riktigt fint spel.

Mickey Gall vs Mike Perry Statistik

Platinum Perry

Perry har haft en tuff period i oktagonen nyligen och kommer från två brutala förluster. Alla 6 av hans professionella förluster har kommit i hans senaste 10 fighter där han dock mött monster efter monster. Han bärgade imponerande segrar via domslut mot Paul Felder och Alex Oliveira men kommer senast från en domslutsförlust mot Vicente Luque som bokstavligen deformerade hans ansikte och efter det knockades han för första gången av Geoff Neal i den senaste matchen. Perry har därmed dalat formmässigt.

Gall

Gall har klättrat tillbaka på rankingen i och med en solid seger via enhälligt domslut mot Salim Touahri i den senaste matchen. Detta efter den tuffaste förlusten i hans unga karriär där han avslutades av Diego Sanchez. Han är nu självsäker i att kunna bygga upp sitt momentum men när man debuterar i UFC redan i sin andra proffsmatch kommer ens record inte se imponerande ut.

Mickey Gall vs Mike Perry form

Prediction

Gall är självsäker i sin striking men hans styrka ligger i hans jiu-jitsu och han kommer desperat vilja få ner Perry på mattan. Även om vi inte sett mycket av Perry skills på marken innehar han ett lila bälte i jiu-jitsu för egen del men kommer inatt försöka hålla matchen stående för att kunna avlossa sin förödande striking på Gall och sikta in sig på hans haka.

Med Perrys mystiska skador för ett par dagar sedan och med endast den nuvarande flickvännen i burhörnan känns det som att en skräll väntar. Med det sagt bör man komma ihåg att Perry är en vilde och så länge han kan undvika nedtagningar kommer han besitta powern att överväldiga Gall i det stående. Men Perry har haft det jobbigt på sistone, både i oktagonen och utanför. Av Perrys senaste sju matcher har han förlorat fem av dem.

Perry är storfavorit hos spelbolagen, vilket är förvånansvärt då han har två tuffa förluster i bagaget, haft en brokig period i privatlivet och kommer in med inga tränare. Allt detta pekar på att vi kan se en riktig skräll ikväll, och med en odds på 3.35 som rak vinnare är Gall ett givet spel i mina ögon.

Segrare: Gall som rak vinnare på 3.35 hos Unibet

Mickey Gall som vinnare på 3.35
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS