UFC Vegas 34: Vinc Pichel vs Austin Hubbard

Speltips: Vinc Pichel vs Austin Hubbard

  • Spelstopp: 2021-08-22 02:00
  • Odds Spelat: 2021-08-18
  • Match: Vinc Pichel vs Austin Hubbard
  • Spel: Matchen går tiden ut
  • Units: 4
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
1.51

Author: Filip Kosovac

Published: 2021-08-19 12:38

Efter nästa två veckors radiotystnad är det åter dags för en ny UFC-gala på APEX Center i Las Vegas. Veckans första spel hämtar vi från huvudkortets nästförsta fight som vi hittar i herrarnas lättvikt. Vinc Pichel och Austin Hubbard ställs mot varandra i vad som förutspås vara en tuff och jämn kamp.

Pichel vs Hubbard – små marginaler kommer att avgöra duellen

Vinc Pichel vs Austin Hubbard UFC stats

Vinc Pichel

Trots sina 38 år är Vinc “From Hell” Pichel en relativt fräsch fighter med 15 proffsmatcher under bältet. Han har på 8 UFC-matcher mäktat med imponerande 6 vinster och har trots sin ålder inte visat några tecken på att han har saktat ner.

Pichel är väldigt okonventionell på fötterna då han rör sig väldigt mycket och gärna skiftar mellan southpaw och ortodox position. Han väljer sina slag noga och slår gärna så att det träffar istället för att ha fokus på volym. Defensivt är han helt klart godkänd då han rent statistiskt har undvikit vartannat slag riktat mot honom.

Trots fina färdigheter på fötterna är det brottningen som är hans starka sida. Pichel brukar söka sig till kanvasen i varje match och har i snitt landat nästan 4 nertagningar per match. Defensivt har han visat sig vara lite sämre men då får vi inte glömma att han mött MMA-brottare av högsta klass i Gregor Gillespie och Rustam Khabilov.

Austin Hubbard

Hubbard har under sin UFC-sejour blandat och gett då han turats om med vinster och förluster. Han har fått möta grapplers i princip varje match i organisationen, vilket bör innebära att han har vanan inne vid det här laget.

Kollar vi på Hubbards striking-stil märker vi kvickt att den är inspirerad av kickboxning där han gärna vill ha utrymme och avstånd för att känna sig som mest bekväm. Han är notoriskt trögstartad och har hittills förlorat första ronden i samtliga av hans 6 UFC-matcher. Hubbard har aldrig avslutat någon via slag samtidigt som han själv heller aldrig blivit avslutad på samma sätt.

Brottning är inte Hubbards starka sida och han har både blivit nertagen till kanvasen och kontrollerad en hel del gånger under sin karriär. Vi får dock inte glömma att han mött en del högklassiga grapplers sen han debuterade i UFC. Vi har på sistone dock kunnat se små förbättringar när det kommer till hans defensiva brottning, och han möter här en grappler som inte är en fruktad avslutare väl nere.

Slutsats & Spel

På ena sidan har vi Pichel som har en tydlig väg till vinst genom nertagningar och bättre grappling. Han möter Hubbard som tekniskt sätt är den bättre strikern och som har visat små tendenser av förbättrad defensiv brottning. Ingen av herrarna är en fruktad avslutare och det är just där jag skördar mycket av min frukt när det kommer till spel.

Vare sig du vill använda spelet som dubbelvirke eller som ett singelspel så är det rätt troligt att vi får se tre fulla ronder i denna drabbning. Spelet blir därför att matchen går tiden ut till oddset 1.51 – hos Betsson.

Matchen går tiden ut - 1.51
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS UTFALL
26 Sep 01:00 Filip Kosovac Marlon Moraes vs Merab Dvalishvili UFC 266 Merab Dvalishvili vinner
1.44
Bet365