UFC Vegas 34: Bea Malecki vs. Josiane Nunes tar slut innan domslutet

Speltips: Bea Malecki vs. Josiane Nunes

  • Spelstopp: 2021-08-22 00:45
  • Odds Spelat: 2021-08-19
  • Match: Bea Malecki vs. Josiane Nunes
  • Spel: Under 2.5 ronder
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
2.20

Author: Alexander Clausson

Published: 2021-08-20 11:14

UFC Vegas 34 närmar sig med stormsteg och på kortet kommer Sveriges Bea Malecki gå sin tredje match för organisationen. För motståndet står Josiane Nunes.

Bea Malecki söker gärna avslutet

Malecki fick UFC-kontrakt efter sitt deltagande i The Ultimate Fighter. Två matcher har det blivit för organisationen. I svenskans första drabbning besegrades Duda Santana via submission och i match nummer två besegrades Veronica Macedo via domslut. Malecki står med ett totalt matchfacit som lyder 4-0-0 och tre av segrarna har kommit via avslut. Svenskan är tidigare världsmästare inom thaiboxning, men två av avsluten har kommit via submission. Malecki spenderar dock majoriteten av matcherna i stående position.

Till helgen kommer motståndare Nunes vara den mer erfarna fightern inne i buren. Den professionella debuten ägde rum 2013 och det har blivit ytterligare sju matcher sedan dess. Brasilianskan har sex raka vinster och karriärens enda förlust kom mot den nuvarande UFC-fightern Taila Santos. 27-åringen har tagit hem sex av vinsterna via slag. Samtliga av avsluten kom i matchens första eller andra rond.

Oddsmakarna underskattar utövarnas avslutningsförmågar

Ett spel på under 2.5 ronder ger i nuläget 2.2 gånger insatsen tillbaka. Här hävdar jag att oddsmakarna har gjort ett misstag. Vi har två fighters som på sammanlagt 12 matcher endast har tre avslut. Nunes har kraft i sina slag och Malecki är beredd att ta ett antal slag för att själv komma åt sin motståndare.

Visserligen är det så att varken Malecki eller Nunes har blivit avslutade i samband med deras MMA-karriärer, men samtidigt har de ställts mot få avslutare. Jag håller det som mer troligt att matchen tar slut via avslut, än via domslut.

Slutsats

Drabbningen tar slut under 2.5 ronder – 2.2 gånger insatsen tillbaka.

Under 2.5 ronder
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS UTFALL
26 Sep 01:00 Filip Kosovac Marlon Moraes vs Merab Dvalishvili UFC 266 Merab Dvalishvili vinner
1.44
Bet365