UFC Vegas 39: Mackenzie Dern är hästlängder vassare än Marina Rodriguez

Speltips: Mackenzie vs. Marina Rodriguez

  • Spelstopp: 2021-10-09 22:30
  • Odds Spelat: 2021-10-07
  • Match: Mackenzie Dern vs. Marina Rodriguez
  • Spel: Mackenzie Dern vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
1.55

Author: Alexander Clausson

Published: 2021-10-09 12:03

UFC Vegas 39 närmar sig och ännu en gång kommer utövarna kliva in på Apex-anläggning i Las Vegas. Mackenzie Dern ställs mot Marina Rodriguez i huvudmatchen.

Mackenzie Dern kommer Marina Rodriguez på kanvasen

Vi har en klassisk grappler vs. striker-match och i den här drabbningen fokuserar vi på utövarnas grappling. Dern är en välmeriterad utövare inom BJJ och går gärna för avslut via lås och chokes. Rodriguez grappling har lämnat mer att önska och hennes förlust, samt två oavgjorda resultat i UFC, kom som en direkt konsekvens av hennes brister inom grappling och kamp på kanvasen. Rodriguez är aningen vassare i sin teknik när det kommer till striking och hon är också snabbare än Dern. Den sistnämnda har dock ett övertag när det kommer till kraft och volymen är relativt jämbördig. I en ren striking-match har Rodriguez möjligtvis övertaget när det kommer till striking, men till helgens match behöver hon lägga en stor del av sin kraft och energi på att förhindra nedtagningar.

Om Rodriguez tänker för mycket på nedtagningar kan Dern öppna upp in stående striking. Strikingen i sin tur kan öppna upp för nedtagningar och väl på kanvasen ser jag en enkel match för Dern. Rodriguez har väldigt få vägar till seger i samband med helgens match. Hon är ingen avslutar och Dern har aldrig blivit avslutad under karriärens gång. Rodriguez är en poängfighter som inte kan hantera grapplers, vilket gör helgens drabbning till en mardröms situation.

Tre viktiga faktorer inför helgens match

  • Derns effektivitet på kanvasen
  • Rodriguez distansarbete
  • Rodriguez nedtagningsförsvar

Slutsats

Att Mackenzie Dern tar hem segern via avslut håller jag som troligt, men oddset på avslut skiljer sig inte avsevärt mot spelet på Dern som rak vinnare. Avslut ger 1.87 gånger insatsen tillbaka, medan det raka vinnarspelet ger 1.55 gånger insatsen tillbaka. Undertecknad väljer det bredare spelet – Mackenzie Dern vinner matchen.

Mackenzie Dern vinner - 1.55
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS UTFALL
30 Oct 22:00 Filip Kosovac Albert Duraev vs Roman Kopylov UFC 267 Albert Duraev vinner
1.40
Betsson