UFC Vegas 64 – speltips: Marina Rodriguez nivåer över Amanda Lemos

Speltips: Marina Rodriguez vs. Amanda Lemos

  • Spelstopp: 2022-11-05 23:00
  • Odds Spelat: 2022-11-03
  • Match: Marina Rodriguez vs. Amanda Lemos
  • Spel: Marina Rodriguez vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
1.45

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2022-11-04 10:26

Ännu en gala väntar på Apex-anläggningen i Las Vegas. Ta del av speltips inför huvudmatchen i artikeln nedan.

Marina Rodriguez bör ta hem en bekväm seger

I huvudmatchen väntar ett toppmöte i den kvinnliga stråviktsdivisionen. Den tredjerankade Marina Rodriguez ställs mot Amanda Lemos, som återfinns på en sjundeplacering. Både utövarna klarade vikten under fredagens invägning.

Rodriguez har förlorat via delat domslut mot den regerande stråviktsmästarinnan Carla Esparza. Utöver den matchen är 35-åringen obesegrad i sin professionella karriär. Hon har större erfarenhet av tufft motstånd än hennes kommande motståndare och brasilianskan har besegrat namn som Mackenzie Dern och Xiaonan Yan. Hennes totala matchfacit lyder 16-1-2.
Lemos har hunnit med åtta matcher i organisationen och 35-åringen från Brasiliens har gått segrande ur sex av dessa. Hon blev avslutad i samband med hennes båda förluster. Lemos totala matchfacit lyder 12-2-1.
Vi kommer troligtvis få se en striking-match i samband med helgens gala. Båda utövarna föredrar att hålla matchen stående och även när Lemos har förlorat på fötterna har hon hållit kvar sina fighter i en stående position. Rodriguez är en duktig striker med bra teknisk boxning. Hon har okej styrka i sina slag, men kommer inte avsluta helgens match via en one punch knockout. Blir det avslut ligger en TKO via volym mot en trött Lemos närmast till hands. Lemos har kraft i nävarna för att tillhöra den kvinnliga stråkviktsdivisionen, men inte tillräckligt mycket för att avsluta sina motståndare. Fighters med sämre haka än Rodriguez har gått till domslut med Lemos.
Rodriguez är favorit till att ta hem segern, men hade mycket väl kunnat vara en ännu större favorit. Lemos vill slå Rodriguez i den sistnämndas starkaste disciplin, vilket kommer bli mycket tufft. Undertecknad ser att Rodriguez kommer ta hem helgens fight. Troligtvis via en domslut, alternativt via TKO i matchens senare ronder.

Slutsats

Marina Rodriguez vinner – 1.45 gånger insatsen tillbaka.

Marina Rodriguez vinner 1.45
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS