UFC Vegas 69 – speltips: Jessica Andrade vinner med kort notis

Speltips: Jessica Andrade vs. Erin Blanchfield

  • Spelstopp: 2023-02-19 03:00
  • Odds Spelat: 2023-02-16
  • Match: Jessica Andrade vs. Erin Blanchfield
  • Spel: Jessica Andrade vinner
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
1.77

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2023-02-18 11:34

I natt smäller det återigen på Apex anläggningen i Las Vegas. Den tidigare stråviktsmästarinnan Jessica Andrade ställs mot den hajpade talangen Erin Blanchfield.

Erin Blanchfields klart tuffaste test hittills

Den ursprungliga tanken var att  Taila Santos skulle ställas mot Blanchfield, men den förstnämnda drog sig ur den inbokade matchen. Andrade hoppas in som ersättare med kort notis.

Trots att Andrade kliver in som ersättare och gick match för en månad sedan finns det mycket som talar för brasilianskan. Hon är duktigare än sin motståndare både när det kommer till stående striking och kamp på kanvasen.

23 åriga Blanchfield är en allround fighter som tagit hem fyra vinster i UFC. Senast avslutade hon Molly McCann via en kimura i matchens första rond. Vinsten mot McCann är troligtvis hennes största bedrift hittills och nivåskillnaden mellan McCann och Andrade är stor.

Andrade är tekniskt starkare, snabbare och slår hårdare än Blanchfield. Hon är bättre på nedtagningar, har bättre nedtagningsförsvar och är starkare på kanvasen.

Andrade via avslut ger 2.23, vilket känns som ett helt okej odds. Ett rakt vinnarspel ger dock hela 1.77 och eftersom undertecknad ser få vägar till seger för Blanchfield känns vinnarspelet desto säkrare.

Slutsats

Andrade borde vara storfavorit inför helgens möte, men kommer kliva in i buren som knapp favorit. Ett rakt vinnarspel till 1.77 gånger insatsen tillbaka känns lockande.

Jessica Andrade vinner
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS