Valentina Shevchenko vinner mot Liz Carmouche utan några problem

Speltips: Valentina Shevchenko vs Liz Carmouche

  • Spelstopp: 2019-08-11 04:00
  • Odds Spelat: 2019-08-07
  • Match: Valentina Shevchenko vs Liz Carmouche
  • Spel: Valentina Shevchenko som vinnare
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
1.08

Author: Kevin Lundgren

Published: 2019-08-07 6:32

Valentina Shevchenko (17-3) anses av många vara UFC:s mest dominante mästare just nu. På lördagens UFC Fight Night 156 kommer hon att försvara sitt flugviktsbälte mot Liz Carmouche (13-6).

Både Shevchenko och Carmouche inledde sina respektive karriärer i bantamvikt. Faktum är att de två har tävlat mot varandra tidigare, utanför UFC, så långt bak som 2010. Den gången vann Carmouche men då ska man komma ihåg att Shevchenko var ganska grön som MMA-fighter och knappt hade utvecklat någon markgame.

Under de senaste åren så är det den ukrainska mästaren som presterat överlägset. Hon vann bältet mot Joanna Jedrzejczyk i fjol. Shevchenko är i grunden en thaiboxare som med åren arbetat upp sin grappling och brottning till riktigt hög nivå. Att Valentina vunnit sju av sina fighter på submission är ett tydligt kvitto på det.

Mot Carmouche kommer dock Shevchenko troligen att behöva fokusera på nedtagningsförsvar då brottningen är amerikanskans troligen bästa chans till skräll. En seger för just Carmouche hade varit en större bragd – vilket oddsen också visar.

Stående är det rejäl fördel för 31-årige ”Bullet”. Det var bara i juni som Shevchenko släckte lyset på Jessica Eye med en brutal huvudspark som ekar än idag.

Carmouche har fightats väldigt sparsamt de senaste åren, fyra matcher på fem år. Hon har dessutom haft svårt att avsluta sina motståndare, senast det skedde var mot Jessica Andrade 2013.

Det är högst osannolikt att Carmouche lyckas upprepa sig och vinna mot Valentina på nytt.

Seger för Shevchenko är det enda vettiga här.

Shevchenko som vinnare till 1.08
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS