Veckans bomb: Daniel Teymur kan vinna på ett sätt – knockout i första

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-05-30 00:00

Nedanför följer vårt tips till veckans bomb för kommande UFC Sverige som äger rum nu på lördag i Globen.

Sung Bin Jo vs Daniel Teymur

Det här är en svår match att tippa just för att Jo är väldigt okänd. Den koreanske talangen gör nämligen sin debut på världsscenen och även om hans record ser stark ut (9-0) så är det omöjligt att veta exakt hur bra han är.

För Teymur är det här en måstematch. Och vi vet hur Teymur fightas. Visst kanske han kommer försöka vara mer taktisk och smartare men så fort han blir träffad eller pressad lär han gå för det som 31-åringen alltid gör.

Att Teymur vinner på lördag är en mindre skräll enligt oddsen men ganska sannolik sådan. Går man vidare i analysen och utgår från att svensken vinner så kan man egentligen ringa in även metod och rond. Teymur är full av explosivitet och är alltid farligast i början av matchen. Jo kommer definitivt få känna på hetta tidigt och jag tror chansen för en tidig knockout är oerhört god. Speciellt med tanke på oddsen.

Spel på Teymur via knockout i första ronden är veckans bomb!

Oddsen för KO-seger för Teymur

Betfair ger 10.00 gånger pengarna för en Teymur seger via knockout i första ronden. Men eftersom MMAbetz har ett exklusivt samarbete med Betfair så erbjuds alla nyreggade kunder skyhöga odds på rak seger för Teymur. Du kan nämligen tippa på svensken till hela 10.00 (!!) gånger insatsen.

Ta del av supererbjudandet genom att klicka på knappen nedan!  
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips