Ilir Latifi är underdog men kan verkligen skrälla mot Volkan Özdemir

Speltips: Ilir Latifi vs Volkan Özdemir

  • Spelstopp: 2019-08-11 01:00
  • Odds Spelat: 2019-08-06
  • Match: Speltips: Ilir Latifi vs Volkan Özdemir
  • Spel: Latifi som vinnare
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
2.15

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-08-07 6:45

UFC kommer på lördag att arrangera sin allra första gala i Uruguay. En väldigt spännande Fight Night-gala som bland annat innehåller titelmatch i damernas flugvikt. Samma kväll kommer dessutom svenske stjärnan Ilir Latifi (14-6)att tävla.

36-årige Latifi är planerad att möta Volkan Özdemir (15-4). En match som skulle ha skett när UFC arrangerade sin senaste gala i Stockholm tidigare i somras. Den gången tvingades dock Latifi hoppa av matchen bara ett dygn innan på grund av ryggskada.

Matchen står mellan två topp-10 rankade lätta tungviktare. Segraren lär inte belönas med en titelmatch men lär definitivt avancera några steg upp på stegen.

Latifi gick senaste match i december då han föll kort mot Corey Anderson. Dessförinnan hade den kraftfulle brottaren inkasserat två raka segrar mot Tyson Pedro och Ovince St. Preux.

Özdemir har haft det tuffare på sistone. Tre raka förluster för 29-åringen som är i extremt stort behov av en seger för att kunna behålla sitt UFC-kontrakt.

Både Latifi och Özdemir är fighters som är farligast i första ronden. Bortsett från detta skiljer de sig åt ganska mycket. Latifi är som många vet en kraftfull brottare som växlar mellan att stå på utsidan eller forcera fram med snabba attacker.

Özdemir är tuff och har vunnit 11 av sina 15 segrar på knockout. Han kommer att försöka sätta press och ta musten ur svensken så mycket som möjligt tidigt.

Trots att Özdemir har torskat tre raka så är han ansedd som favorit på lördag. Då ska man komma ihåg att hans motståndare senaste åren varit ett snäpp vassare. Samtidigt kan man inte veta om Latifi har återhämtat sig till fullo från sina skadeproblem.

Men Latifis vinstchanser är mer än goda och då han är en underdog i den här fighten så betyder det att en insats på honom är väldigt spelvärd.

Latifi som vinnare till 2.15
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS