UFC Moskva: Zabit Magomedsharipov kommer besegra Calvin Kattar

Speltips: Zabit Magomedsharipov vs Calvin Kattar

  • Spelstopp: 2019-11-09 22:00
  • Odds Spelat: 2019-11-06
  • Match: Zabit Magomedsharipov vs Calvin Kattar
  • Spel: Zabit Magomedsharipov via domslut
  • Units: 5/10
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
2.00

Författare: Johan Lorentzon

Publicerad: 2019-11-07 8:18

Zabit Magomedsharipov Vs. Calvin Kattar

Zabit vs Kattar

Historia

Matchen mellan Zabit Magomedsharipov (17-1-0) och Calvin Kattar (20-3-) var egentligen tänkt att gå i Boston, men blev nu istället ombokad till Moskva.

Zabit är en av UFCs största uppkommande talanger just nu och har hela tretton raka vinster. Han kommer från en brottnings-bakgrund mixat med Wushu och är en komplett fighter som både är bra stående och på mark. I UFC har han submittat tre av sina fem motståndare och hans senaste vinst är ett enhälligt domslut mot Jeremy Stephens.

Kattar är en fighter många försöker hålla sig undan på grund av att han är en farligt fighter trots sin relativt låga ranking. När Zabit var tvungen att dra sig ur matchen i Boston på grund av en skada så fortsatte Kattar pocka på att mötet skulle bli av och har uppenbarligen inget emot att flyga till Moskva för att gå matchen. Kattar red på elva raka vinster innan han stötte på Renato Moicano, men kom tillbaka och har nu två raka knockout-vinster mot Chris Fishgold och Ricardo Lamas.

Matchbild

Det här tordes bli ett stående krig tills Zabit bestämmer sig för att han vill ta matchen till marken. Zabit sa också nej till en match på fem ronder vilket också gjorde Kattar besviken, men han kommer ändå försöka jaga knockouten genom alla tre ronder. Dock så lämnar Zabit sig sällan öppen eller lämnar luckor.

Det vore fel att räkna ut Kattar, men det är Zabits sparkar och brottning som kommer avgöra matchen. Han kommer använda sina vapen från utsidan och sen mixa in nedtagningar som Kattar inte kommer kunna stoppa. Ett avslut skulle kunna hända om Kattar träffar, men det är större chans att Zabit behåller kontrollen under större delen av matchen med sin distans och nedtagningar.

Winner: Zabit Magomedsharipov via domslut, som ger 2.00 på Unibet

Zabit Magomedsharipov via domslut på 2.00
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS