UFC 269 Free Fight: Se Amanda Nunes vs. Cris Cyborg

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-11-26 15:47

Nu finns UFC-titelmatchen i kvinnornas fjäderviktsdivision mellan Amanda Nunes och Cris Cyborg tillgänglig på organisationens YouTube-kanal. Nunes och Cyborg möttes i december 2018 i en kamp som den förstnämnde skulle komma att vinna via knockout i den första ronden.

Amanda Nunes krossar Cris Cyborg

Under UFC 269 den 12:e december kliver dubbelmästarinnan i UFC Amanda ”Lioness” Nunes (21-4) åter en gång in i oktogonen för att försvara sin bantamviktstitel. Väl där ställs hon mot amerikanskan Julianna ”The Venezuelan Vizen” Pena (10-4) i en kamp som på papperet lovar till mycket god underhållning. Inför mötet i årets sista månad har UFC sett det som lämpligt att publicera en av Nunes tidigare matcher på sin YouTube-kanal.

Valet föll på striden mot den forna fjäderviktsmästarinnan i organisationen Cristiane ”Cris Cyborg” Justino (25-2, 1 NC). En Nunes i sin bästa form klev in i oktogonen den dagen, där ”Lioness” kunde avsluta sin brasilianska landskvinna via knockout redan i den första ronden. Se Amanda Nunes vs. Cris Cyborg i videon nedan!