UFC Long Island Free Fight: Se Yair Rodriguez vs. The Korean Zombie

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-07-14 13:58

Nu finns lättviktskampen i UFC mellan Yair Rodriguez och Chan Sung Jung tillgänglig på Youtube. De två möttes i november 2018 i en kamp som Rodriguez skulle komma att vina via knockout sent in i den femte och sista ronden. Rodriguez möter Brian Ortega i huvudmatchen under helgens gala UFC Long Island.

Yair Rodriguez avslutar The Korean Zombie

Det var med buller och bång som den mexikanska fjäderviktaren i UFC Yair ”El Pantera” Rodriguez (13-3, 1 NC) och Sydkoreas Chan Sung ”The Korean Zombie” Jung (17-7) tog upp till kamp i oktogonen u november 2018. De två stred på fram tills det endast återstod 11 sekunder av den fem ronder långa matchen. Då lyckades Rodriguez genom något av en spinning uppercut med armbågen att knocka Zombie.

Knockouten kom som en blixt från klar himmel och gav ”E Pantera” hans sjunde seger i organisationen. Nu står Rodriguez att möta sin möjligen största utmaning i karriären hittills, när den tidigare titelutmanaren Brian ”T-City” Ortega (15-2, 1 NC) väntar honom till helgens UFC-gala på Long Island, New York. Inför det stundande mötet har UFC beslutat sig för att publicera en av Rodriguez tidigare matcher till Youtube. Valet den här gången föll på hans batalj mot The Korean Zombie.

Se matchen i videon nedan!