UFC FIGHT NIGHT – bettinganalys: Jimmie Rivera vs Marlon Moraes

Författare: MMABetz

Publicerad: 2018-05-28 00:00

Natten till lördag är det dags för UFC att inta New York igen då UFC Fight Night 131 går av stapeln! Galans huvudmatch kommer att stå mellan bantamviktarna Jimmie “El Terror” Rivera  och Marlon “Magic” Moraes där båda kommer göra allt i sin makt för att fortsätta sina kliv upp mot toppen i divisionens rankinglista. Nu har Unibet plockat fram riktigt fina odds till denna match!

Jimmie Rivera, som har ett helt fantastiskt record på 20 raka vinster, 6 av dessa i UFC, (20-1 MMA, 5-0 UFC) kommer till denna fight som förhandsfavorit. Rivera vann sin senaste match mot Thomas Almeida på domslut. Vi på MMABetz tror stenhårt på att Rivera kommer att stå som segrare i denna fight och hans otroliga record kommer att fortsätta. Jimmie Rivera att vinna matchen ligger på – 1.77 gånger pengarna hos Unibet.

Det har varit mycket ovissheter kring denna fight på förhand. Rivera har gått ut i media och sagt att Moraes tackade nej hela fyra gånger när han erbjöds att möta honom på UFC 219 då John Lineker var tvungen att lämna återbud. Moraes däremot, menar på att allt Rivera har sagt i media är sant – fast tvärtom. Det ska alltså ha varit Rivera som har tackat nej alla fyra gånger. ”El Terror” har på senare tid sagt att hatet som han har inom sig inte är riktat mot Moraes utan mot hans manager.

”Jag känner en typ av hat mot hans manager, och hans manager representerar Marlon, så jag kommer att ta ut mitt hat på Marlon i denna fight.”

Den före detta WSOF-mästaren, Moraes, lyckades även han att vinna sin senaste match när han ställdes mot Aljamain Sterling. Marlon ”Magic” Moraes avslutade Sterling med ett brutalt knä redan i den första ronden. Oddsen på att Moares tar hem denna fight ligger på – 2.00 gånger pengarna hos Unibet.

RYGGA BETTET


Se alla MMA speltips här