Logan Paul till Dana White: ”Du har ingen aning om vad jag kan göra”

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-09-24 00:00

Det var i augusti som Youtube-kändisarna Logan Paul och KSI möttes i en boxningsring. Hela arrangemanget blev en megasuccé och matchen, som såldes som PPV på Youtube för 10 dollar styck, drog in över 800 000 dollar. Överraskande stora siffror med tanke på deltagarnas låga fightingnivå.

Sedan dess har många röster hörts om att amerikanen Paul skulle kunna upprepa succén men i UFC. Bland annat har UFC-fightern Sage Northcutt erbjudit sig att möta Paul. Men UFC-presidenten Dana White har slagit ner på spekulationerna väldigt resolut. Nyligen fick White frågan från en journalist och sa då följande:

That guy would get murdered here. He would get hurt badly. Hurt badly. If I ever let him fight in the UFC, I should be arrested.

Logan Paul var dock inte sen med att svara på Whites kommentar.

Paul anser alltså att White har fel, särskilt med tanke på att UFC tillät förre WWE-stjärnan CM Punk gå två matcher i UFC.

Om UFC tänker om och ger Paul en match UFC skulle det med stor sannolikhet bli en kassasuccé men frågan är om publiciteten av att matcha en helt grön Youtube-kändis är värt besväret.