UFC 230: Bettingtips underkortet

Författare: Fransisco Villa

Publicerad: 2018-11-01 00:00

Lando VannataBettingtips underkortet

Nedan går vi igenom en rad matcher på underkortet där vi ser spelvärde. Vi går alltså inte igenom riktigt alla matcher utan väljer att fokusera på vissa. Hoppas ni hittar något av intresse.

145 lbs. Jason Knight (1.35) vs. Jordan Rinaldi (3.05) Mobilebet

Jason Knight (20-5) är en tuff och erfaren actionfighter som har haft en del motgångar på senare tid. Han är dock en kompetent och aggressiv fighter. Stundtals lite väl aggressiv. Han är en bättre och mer mångsidig fighter än Jordan Rinaldi (13-6).

Rinaldi har bakgrund inom brottning på high school-nivå och har även tränat bjj innan han började med mma. Hela 8 av hans 13 vinster har kommit via submission. Han har ett UFC-record på 1-2 och i sin senaste fight blev han överkörd av Gregor Gillespie som vann via TKO i rond 1.

Knight är för duktig grappler för att bli submittad av Rinaldi. Även i det stående ger vi den tuffe och hårdslående Knight ett övertag. Sammantaget räcker det till en klar seger för Knight som efter tre raka segrar verkligen behöver en vinst för att få behålla jobbet. Vinnare Jason Knight.

Mobilebet har ett fint erbjudande för alla nya kunder, sätt in 200kr få 800 kr att spela för .
Ta del av kanonebrjudandet här

125 lbs. Roxanne Modafferi (4.50) vs. Sijara Eubanks (1.19) Unibet


Roxanne Modafferi (22-15) är en veteran med mycket stor erfarenhet. Hon är wellrounded och tuff men har inte utvecklats på länge. Sijara Eubanks (4-2) är något av en nybörjare när det kommer till mma. Hon är otroligt atletisk och explosiv. Hon är svartbälte i bjj och har ganska basic men kraftfull striking. Oddsmakarna håller Eubanks som klar favorit inför denna fight och vi kan bara instämma. Hon var nyligen påtänkt för en titelfight mot Valentina Shevchenko, vilket är en indikation på hur UFC ser på henne som fighter. Hon tar hem detta förutsatt att hon inte gör bort sig fullständigt. Vinnare Sijara Eubanks.

Ta del av Unibets oddsboost; 10x pengarna på Derrick Lewis och 5x pengarna på Daniel Cormier.
Ta del av erbjudandet här

145 lbs. Julio Arce (1.28) vs. Sheymon Moraes (3.25) Betfair

Julio Arce är en talangfull herre med fin teknisk boxning och solid bjj. Han har bra fight-IQ och en bred repertoar. Han är helt enkelt en bättre fighter än brassen Sheymon Moraes. Oddset på Arce är dock inte särskilt lockande och därför väljer vi nog att hoppa över denna, eller möjligen att spela den i någon spännande kombo. Hur som helst kommer Julio Arce att vinna.

Ta del av Betfairs fina erbjudande där ni får 100% bonus upp till 1000kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

170 lbs. Lyman Good (1.18) vs. Ben Saunders (6.00) Expekt


Lyman Good kommer att besegra den pensionsfärdige Ben Saunders. Oddset är dock sådant att vi ser väldigt lågt spelvärde här. Vår rekommendation är därför att spara sina pengar och satsa på andra matcher med bättre spelvärde.

Ta del av Expekts fina erbjudande där ni får 500% bonus upp till 500kr på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

155 lbs. Matt Frevola (3.25) vs. Lando Vannata (1.33) LeoVegas


Matt Frevola är en utpräglad pressfighter som sätter full fart framåt och ofta struntar i defensiven. Det ledde i han senaste fight till att han blev stoppad av Polo Reyes.

Lando Vannata är en giftig striker som har haft det motigt på sistone men är definitivt talangfull. Han har framförallt haft det svårt mot pressfighters. På det hela taget är han en bättre fighter än Frevola och det bör visa sig i fighten. Vannata tar hem detta genom att hitta luckor i den alltför träffbara Frevolas mediokra försvar.

Ta del av LeoVegas fina erbjudande där ni får 100% bonus upp till 1000kr på första insättningen plus 200kr i gratisspel.
Ta del av erbjudandet här

135 lbs. Brian Kelleher (2.20) vs. Montel Jackson (1.65) Unibet


Brian Kelleher (19-9) är en erfaren och wellrounded pressfighter – en grinder – med ett UFC-record på 3-2. Han förlorade i sin senaste match via TKO mot den mycket farlige John Lineker.

Han ställs nu mot den oerfarne Montel Jackson (6-1) som hoppar in på kort varsel och ersätter Domingo Pilarte. Jackson förlorade i sin UFC-debut mot Ricky Simon via enhälligt domslut. Han gjorde dock en skaplig insats och visade potential.

Kelleher är som sagt en mångsidig fighter med stor verktygslåda och bra förmåga att mixa upp sitt game. Han är en duktig pressfighter med bra kondition. Jackson är en duktig striker och har definitivt talang. Han kommer dock få svårt att hantera pressen från Kelleher. Erfarenhet och press räcker till vinst för Kelleher som dessutom – vilket är förvånande – kommer in som underdog.

Ta del av Unibets oddsboost; 10x pengarna på Derrick Lewis och 5x pengarna på Daniel Cormier.
Ta del av erbjudandet här

265 lbs. Adam Wieczorek (1.44) vs. Marcos Rogerio de Lima (2.70) Mobilebet

Tuff match att betta. Wieczorek (10-1), som tar fighten på kort varsel, är en ganska medioker fighter och här ställs han mot en ensidig lätt tungviktare i Marcos Rogerio de Lima (15-6-1). Brassen öppnar ofta i högt tempo och pressar med tung striking. Detta kan sluta precis hur som helst. Vår rekommendation är därför att hålla i plånboken och satsa sparsamt. De Lima har hyfsat god chans att skrälla så det kan vara värt att lägga en liten slant på the underdog. De Lima som vinnare.

Mobilebet har ett fint erbjudande för alla nya kunder, sätt in 200kr få 800 kr att spela för .
Ta del av kanonebrjudandet här