Mike Perry twittrar till Donald Cerrone: ”Du bröt min jävla arm”

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-11-12 00:00

Donald Cerrone hade allt motivation han behövde inför helgens match mot Mike Perry. Welterviktaren har haft det tungt på sistone med fyra förluster på de fem senaste matcherna. En seger mot Perry var direkt nödvändig för hans fortsatta karriär som toppfighter och att matchen dessutom gick på hemmaplan i Denver, Colorado, gjorde det hela ännu mer laddat.

Cerrone levererade dock trots pressen. I slutet av den första ronden kopplade 35-åringen ett armlås som tvingade Perry att ge upp. Dessförinnan var det jämnt och segern innebär att Cerrone nu har flest vinster och avslut i UFC-historien. Ett rekord som inger stor respekt.

”Du bröt min jävla arm”

Perry och Cerrone gnabbades ganska mycket inför matchen. När det hela var klart så passade förloraren på att skicka en hälsning till segraren via Twitter.

Cerrone har nu ett facit på 34 segrar och 11 förluster. Han har bara gått till domslut 14 gånger under sin karriär. Hans nästa match blir troligen i lättvikt – något Cerrone själv annonserade under sin segerintervju då han skickade ut en varning till mästaren Khabib Nurmagomedov.

Vill du läsa mer om fantastiska UFC Fight Night 139? Klicka här för vår lista på tre överraskningar från galan.

Se fler av våra MMA speltips