Vilka 5 talanger bör man se upp för 2021? Vi har svaret

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-12-07 00:00

Alla mästare och megastjärnor i all ära. Men det kanske bästa med MMA är att följa en talangs resa från botten till toppen. Det är utvecklingen och vägen mot ett bälte och rikedom som är mest intressant att följa. Vilka talanger bör man hålla ett extra öga på under 2021?

MMA Betz har listat de fem hetaste talangerna i UFC just nu.

5.Zabit Magomedsharipov

Med fyra raka segrar i UFC och totalt record på 15-1 så är ryssen Zabit en framtida utmanare om bältet i fjädervikt. 27-åringen behärskar sportens alla delar men har också fördelen att han gör allting väldigt underhållande.

4.Maycee Barber

Den här unga damen har bara gått 6 proffsmatcher, men har sett otroligt bra ut i samtliga. Att 20-åringen bara gått till domslut en av sex gånger bådar också mycket gott. Lägg namnet Barber på minnet!

3.Johnny Walker

Brassen Walker har inte bara ett roligt och igenkänt namn utan slåss som en djäkel också. Det fick vi se prov på när han totaldominerade sin senaste motståndare tidigare i november. Att han tävlar inom lätt tungvikt där stjärnor saknas gör att han känns än mer relevant.

2.Tatiana Suarez

Suarez är egentligen redan i toppen men trots det något av en doldis. Stråviktaren har börjat vässa på sin stående men det är inom brottningen som hon är klart överlägsen alla andra. Allt talar för att Suarez utmanar om bältet nästa år.

1.Israel Adesanya

Vem annars? Adesanya har verkligen tagit hela MMA-världen med storm. Han har också matchats smart, och sakta men säkert tagit kliv upp mot toppen. Med en otroligt beräknande och offensiv striking är han given på första plats. Möter Anderson Silva i februari.

Se fler av våra MMA speltips