5 kända Hollywoodkaraktärer som hade gjort succé i UFC

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-22 00:00

Det är ju allt vanligare att MMA-stjärnor tar kliver över till vita duken. Men tänk om det motsatta hade fungerat. Tänk om vissa av dem många kampsportskunniga filmkaraktärer hade existerat på riktigt. Hur roligt hade inte det varit att se dem tävla i UFC?

Men vilka skulle vi helst velat se, om det var möjligt, är den stora frågan. MMABetz har listat fem som vi tycker hade varit mest intressanta att se i buren.

5. Sherlock Holmes

Alla minns väl Robert Downey Jr i filmserien Sherlock Holmes. Han skulle väl klassas som en supertaktiker som kan analysera varje sekvens av kampen in i minsta detalj och på så sätt förbereda sig för vad motståndaren ska göra innan det ens hunnit ske. Det hade ju knappast varit rättvist, men vad gör det.

4. James Logan ’Wolverine’ Howlett

Hugh Jackman som Wolverine hade varit något alldeles extra. En aggression och styrka som ingen annan spetsat med vassa klor gör honom helt oövervinnlig. Sen ska man inte heller glömma att Wolverine återhämtar sig onaturligt snabbt från skador och är därför omöjlig att knocka eller koppla ett lås på.

3. John McClane

Bruce Willis karaktär i Die Hard-filmerna är en tvättäkta kultfigur. Han har kanske inte några superkrafter men med sin kaxiga attityd och jävlar anamma hade han gått väldigt långt. McClane har ju inte förlorat på film så varför skulle han göra det i MMA? Hur som helst hade trash talket inför matcherna varit mycket sevärda.

2.Wong Fei-Hung

Fei-Hung är karaktären som gjorde Jackie Chan till en superkändis i hemlandet Kina. Helt omöjlig att träffa med slag och med sin aviga stil hade det var superroligt att se honom tävla på riktigt. Tänk också hur underhållande ”showboating” Fei-hung hade levererat i buren. Bara det är skäl nog att ha med honom på vår lista.

1. Rocky Balboa

Sylvester Stallone spelade kanske en boxare i Rocky-filmerna, men eftersom detta är på låtsas så kan vi tillåta oss drömma och tänja lite på reglerna. Med sin extrema kämpaanda och hårda slag hade Balboa nog kunnat knocka en och annan i UFC. Vi tror också han skulle lärt sig grapplas ganska snabbt – alla minns väl hur snabblärd Rocky var i första och andra filmen, för att inte tala om Rocky IV.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips