in

Dan Hardy vill örfila stjärnkocken Gordon Ramsay: “A slap across the face”

Många människor vill ofta beta av sin bucketlist med att antingen hoppa fallskärm eller bungyjump. Inte MMA-profilen och kommentatorn Dan Hardy – han vill nämligen möta mästerkocken Gordon Ramsay inne i buren.

Det har blivit lite av en trend på MMA-scenen den senaste tiden, att kändisar utmanar fighters och vise versa. Senast i raden är UFC-profilen Dan Hardy som meddelat att han gärna skulle skicka på ett par örfilar till den “hårde” stjärnkocken Gordon Ramsay.

“Det finns en på min lista jag skulle villja möta, som också alltid är på olika boxningsevent och är ett stort kampsportsfan. Gordon Ramsay. Han vandrar in i olika kök med en attityd som att han kan slåss. Och det hade varit väldigt kul att se om han kan det” säger Dan Hardy till spelbolaget Bet365.

Dan Hardy har själv hintat om att han gärna går en eller ett par matcher till inne i oktagonen. Han har haft lite skador och sjukdomar som gjort att han inte kunnat genomföra sin comeback som väntat – men siktar på att göra en sista liten satsning och tjäna lite pengar. Antagligen kommer denna inte att ske mot mästerkocken Ramsay, men om chansen dyker upp, skulle han inte tveka på att ge honom en rejäl örfil.

“Det är riktigt oskönt att gå omkring med den attityden mot folk om du verkligen inte kan slåss. Så, skulle han prata med mig så i ett kök – så skulle jag ge honom en riktig örfil” fortsätter han att säga i intervjun med Bet365.

Nu återstår det bara att se om vi får se något videoklipp i framtiden där Gordon Ramsay accepterar “utmaningen” och möter Dan Hardy med sin attityd i köket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *