Dana White: Alexander Gustafsson mot Jon Jones kan ske på UFC 232

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-09-27 00:00

Det var inte längesen som det började sippra ut rykten om att UFC planerar boka in en returmatch mellan Jon Jones och svenske Alexander Gustafsson på UFC 230 i New York. Men nu verkar matchen vara aktuell för UFC 232 i Las Vegas den 28 december.

När UFC-presidenten Dana White fick frågan för en vecka sedan dementerade han att en sådan match var på gång. Så sent som i går gav White nya besked kring Gustafsson och Jones.

Enligt White förväntar han sig returmatchen bli lika bra som den första, som utspelade sig i Toronto, 21 september 2014.

It’s one of the greatest light heavyweight title fights in history and I expect the rematch to be the same!!!!

Jones klar favorit hos spelbolagen

Gustafsson har i flera veckor använt Twitter och andra sociala medier för att utmana Jones. Även om Jones ännu inte svarat på svenskens önskemål så verkar det nu vara väldigt nära. 31-årige Gustafsson har också sagt at han inte bryr sig om Jones fuskar – så länge de möts i buren.

Trots att matchen än så länge bara är spekulation har flera spelbolag redan gått ut med oddsen. Det alla är eniga om är att Jones, även den här gången, är en klar favorit. Detta trots att Jones varit oerhört frånvarande de senaste åren.

Unibet har redan gått ut med oddsen för matchen och erbjuder Gustafsson till 2.80. Jones är favorit på 1.40.

Befair är något mer generösa med 3.25 på Gustafsson och 1.33 för Jones.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här