Daniel Cormier storfavorit mot WWE-stjärnan Brock Lesnar

Författare: MMABetz

Publicerad: 2018-07-12 00:00

Daniel Cormier och Brock Lesnar UFC

Daniel Cormier blev historisk under den gångna lördagens UFC 226 när han blev blott den andra fightern i organisationen att ha två bälten samtidigt. Vinsten mot Stipe Miocic innebar att Cormier är mästare i både lätt tungvikt och tungvikt. Efter matchen utmanade Cormier den forne UFC-mästaren och WWE-stjärnan Brock Lesnar och allt pekar på att Lesnar och Cormier kommer att mötas under hösten. Redan nu är dock oddsen för den matchen ute, där den regerande dubbla-mästaren är storfavorit hos oddsmakarna.

I Las Vegas är Cormier favorit på -260 (vilket är 1.38 omvandlat till decimalodds) medan Lesnar ligger på +200 (dvs 3.00 i decimalodds).

För de svenska spelarna finns det än så länge två spelbolag som släppt oddsen för denna supermatch, Unibet och Betfair.

Hos Unibet ligger oddset för Cormier på 1.40 medan Lesnar ger 2.75.

Betfair har jämnare odds där de ger Cormier 1.53 medan Lesnar ger 2.50.

Detta är föga förvånande då Lesnar inte tävlat sedan matchen mot Mark Hunt i juli 2016, där han vann förvisso matchen men resultatet ändrades till no-contest efter att Lesnar testat positivt för steroider.

Cormier däremot har endast en förlust i bagaget och det är mot Jon Jones, och det i lätt tungvikt. Som tungviktare har Cormier inte förlorat en match, utan har 14-0 i record.