Bellator-fightern Dillon Danis arresterad i New Jersey

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-09-21 16:45

Den 28-årige Bellator-fightern Dillon Danis har blivit arresterad i staten New Jersey följande aggressivt beteende. Danis, som hittills är obesegrad i sin professionella MMA-karriär, fick sin arrestering fångad på film.

Dillon Danis i trubbel med lagen

Det tycks som om det är mer än i mode och attityd som Dillon ”El Jefe” Danis (2-0) tar efter sin träningspartner ”Notorious” Conor McGregor (22-6). Även den den irländske superstjärnans förakt mot lag och ordning tycks ha influerat den unge amerikanen. Bevis på detta ges inte minst i den arrestering som Danis råkade ut för nyligen. Enligt rapporter, skall 28-åringen ha betett sig aggressivt på en bar i staden Seaside Heights, New Jersey.

Följaktligen blev han arresterad av såväl den polisiära myndigheten som de vakter baren anställer. Det hela fångades på film, ett videoklipp som snabbt lades ut på sociala medier. Entreprenören Tom DeBlass var den som såg till att exponera ”El Jefe”s besynnerliga och avstötande beteende på baren. Trots att videon på arresteringen enbart legat uppe i ett par timmar, har redan över 70 000 personer sett Danis i sin ilska bli ledd iväg från platsen i handklovar av polisen. Klippet har även många likes, vilket vittnar om folks åsikt gällande den frispråkige Bellator-fightern.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Tom DeBlass (@tomdeblass)

Vad som komma skall för Danis återstår att se. Vilka punkter i den amerikanska brottsbalken som polisen väljer att bruka mot honom är i dagsläget okänt. Vad vi vet, är att Dillon Danis placerats i arresten inför en hel hop med åskådare.