Cage Warriors 113: Här är oddsen

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2020-03-18 23:42

Cage Warriors har arbetat hårt för att hålla fredagens gala vid liv. Publiken har portats, matcher har strukits och man har till och med flyttat hela galan till en annan stad. I sista stund beslutade organisationen att arrangera galan på BEC Arena, i Manchester.

Fransmännen deltar inte

Under onsdagen ströks ytterligare tre matcher från galan och två av titelmatcherna kommer nu inte att bli av. Fransmännen Morgan Charrieré och Samir Faiddine har stött på logistiska svårigheter till av COVID-19 och kommer därför inte möta sina respektive motståndare på fredag. Även matchen mellan John Phillips och Dusko Todorovic, som ursprungligen var inplanerad för den inställda UFC-galan London, har strukits av samma anledning.

Fredagens huvudmatch kommer nu gå mellan engelsmannen Darren Stewart  och Polens Bartosz Fabinski. Båda dessa utövare skulle gått match under UFC London, dock inte mot varandra.

Utöver titelmatchen i lättvikt mellan Mason Jones och Joe McColgan återfinns även drabbningen mellan Paddy ”The Baddy” Pimblett (bilden) och Decky Dalton, från det ursprungliga huvudkortet.

Nedan följer det nuvarande huvudkortet, samt prelims med professionella matcher. Oddsen för matcherna erbjuds av Betsafe.

Cage Warriors 113: Matchkort

Huvudkort

Underkort