UFC 250: Senaste matchkortet med tillhörande odds

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2020-05-22 03:18

Den första helgen i juli förväntas UFC 250 gå av stapeln. Ännu är det inte spikat vart galan kommer äga rum men en preliminär plats för eventet är organisationens egna lokaler i Las Vegas.

Dubbelmästarinnans första match för året

Kortet toppas av en titelmatch i organisationens fjäderviktklass för damer. Den regerande dubbelmästarinnan Amanda Nunes kommer ta sig an Kanadas Felicia Spencer. Nunes har inte förlorat en match sedan 2014 och har tio raka segrar i organisationen. Bland dessa tio vinster har sex stycken kommit mot regerande eller tidigare UFC-mästarinnor. Motståndaren har samlat ihop två vinster på tre chanser i UFC. Förlusten kom mot den tidigare fjäderviktsmästarinnan Cris Cyborg.

Som det ser ut i dagsläget kommer Nunes kliva in i buren som storfavorit. Ett rakt vinnarspel på brasilianskan ger i nuläget 118 kronor tillbaka på en spelad hundralapp. Ett motsvarande spel på ’underdogen’ Spencer ger 5.10 gånger insatsen tillbaka.

Även ett par högprofilerade matcher i UFCs bantamviktsklass är inbokade för junikortet. Dels kommer Aljamain Sterling ta sig an  Cory Sandhagen men även Sean O’Malley förväntas återvända, för den andra gången i år. O’Malley kommer ställas mot UFC-veteranen Eddie Wineland.

Nedan följer det preliminära matchkortet, samt odds för de drabbningar som är spelbara hos Betsafe i skrivandes stund.

UFC 250: