Jon Jones storfavorit i mötet mot Brock Lesnar

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-06-19 00:00

Brock Lesnar tillhör för närvarande ”fejkbrottningsorganisationen” WWE och Jon Jones är avstängd efter att, för en andra gång, blivit prickad av USADA. Men när UFC:s president, Dana White, snackar upp en potentiell supermatch, hur osannolik den än må vara, så kan man vara säker på att någon bookmaker snart går ut med odds för matchen. Och det är precis vad som nu har hänt.

Bettingbolaget Bovada har Jon Jones som stor favorit på oddset 1.29 mot Brock Lesnar på 3.65.

Lesnar (5-3, 1 NC) närmar sig slutet på sitt kontrakt med WWE och har uttryckt intresse för att återvända till Oktagonen. Men Lesnar har även han en USADA-avstängning att ta hand om innan han kan vara aktuell för match i UFC. Lesnar testade positivt i samband med sin match mot Mark Hunt på UFC 200. Det återstår fem månader på den avstängningen, som först börjar räknas av från och med tidpunkten Lesnar eventuellt bestämmer sig för att skriva in sig i USADA:s testprogram.

Jones (22-1, 1 NC) testade positivt för turinabol efter segern mot Daniel Cormier på UFC 214, och väntar fortfarande på besked om hur lång avstängningen kommer att bli. Har han otur kan han bli borta från sporten i hela fyra år.

Det har ryktats om att Lesnar eventuellt ska dyka upp på UFC 226 och utmana vinnaren i superfajten mellan Stipe Miocic och Daniel Cormier. Vi får väl se hur det blir med det.